Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Guinnessova knjiga rekorda

Obožavateljica Harryja Pottera rekorderka je s najvećom kolekcijom suvenira iz filmova

Foto: VICTORIA MACLEAN
1/3
25.03.2019.
u 13:58

Victoria Maclean iz engleskog Neath Port Talbota ima 3686 suvenira koji su povezani s JK Rowling

Kada je shvatila da je postala rekorderka, ova je 38-godišnja Youtuberica rekla: "Vrištala sam, ovo je baš lijepo proznanje nakon svih tih mjeseci skupljanja."

Foto: VICTORIA MACLEAN

Iz Guinnessove knjige rekorda nagradu su joj uručili prije nekoliko dana, a kako bi uspjela sve prebrojati, morala je komade spakirati i odnijeti u prostorije lokalnog ragbijaškog kluba u kojem je bilo dovoljno mjesta da sve izvadi. 

Posjetili smo Sanju koja skuplja Barbie lutke. Pogledajte njenu fantastičnu kolekciju lutaka:

Tri dana su iz Guinnessove knjige pakirali, raspakiravali i brojali sve komade, a s ovim rekordom Victoria je oborila prethodni. Do sada ga je držao Menahem Asher Silva Vargas iz Meksika sa 3097 komada u svojoj kolekciji. 

Foto: VICTORIA MACLEAN

Kada je 2001. bila trudna, tada je razvila ljubav prema Harry Potteru i svemu vezanom uz to. Gledala je neki prilog o filmu i dva tjedna nakon kupila svoju prvu knjigu. Nakon toga, ova majka troje djece, skupila je svaku knjigu, svaki DVD, igračku, torbu ili komad odjeće koji je mogla. 

Njena kolekcija vrijedi oko devet milijuna kuna, a ona kaže kako nikada neće prestati skupljati, jedino ako ne bude baš morala. "Nemam poroke, ne pušim, ne pijem, ovo je moj porok", rekla je za BBC

Sve o ovoj kolekcionarki, pogledajte u videu: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije