Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakve ljepote

Objavljena lista najljepših otoka na svijetu, je li među njima i neki hrvatski?

Filipini
Foto: Getty Images
1/3
30.07.2019.
u 12:25

Ovaj raj na zemlji s razlogom je tako nazvan jer do ovog otoka nije lako doći.

Pješčana plaža, kokosove palme, kokteli... Zvuči li i vama ovako savršeni ljetni odmor?

Mnogima je ideja odmora za "punjenje baterija" upravo odlazak na neki od otoka diljem svijeta, ali ako imate problem oko izbora kamo otići, ovo bi vam moglo pomoći. 

Čitatelji časopisa Conde Nast Traveler izabrali su najljepši otok na svijetu, a ove godine to je filipinski Siargao. Ne čudi taj izbor jer riječ je o otoku na kojem živi 200 tisuća ljudi i nije napučen turistima, a odlikuje se prekrasnim pješčanim plažama i kristalno čistim morem koje okružuje netaknutu prirodu.

Ovaj raj na zemlji s razlogom je tako nazivan jer do ovog otoka nije lako doći. Naime, od glavnog grada Manille trebat će vam dva sata zrakoplovom, no na otoku nema međunarodne zračne luke već do njega lete manji zrakoplovi, "propelerci".

Bilo kako bilo, svi oni koji su se zamislili na ovom otoku iz snova, pronašli su put kako onamo stići, a ako vam se ipak neki dostupniji otok čini kao privlačnija ideja, onda možete izabrati i neki od onih koji su se našli na top listama pet najboljih. 

Top 5 u Aziji

Siargao

Boracay

Palawan

Langkawi,

Bali 

Top 5 u Australiji i Pacifiku

Otočje Whitsunday

Bora Bora

Mo'orea (Francuska Polinezija)

Tahiti

Fiji

Top 5 Karibi i Atlantik

Bermuda

St. Vincent

Grenadines Aruba

Kajmanski otoci

Otočje Turks i Caicos

Top pet u Europi

Mykonos (Grčka)

Kreta (Grčka)

Par (Grčka)

Ischia (Italija)

Ibiza (Španjolska)

Pogledajte i video plaže Nugal.

Komentara 1

MA
Matrix5
23:33 21.08.2019.

Sama pomisao na putovanje wow

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije