Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan razlog

Objavio ovu fotografiju uz komentar zbog kojeg su ga izvrijeđali

13.05.2018.
u 10:42

Neke su navele da u takav dom ne bi ušle te da je djevojka dugo i ostala s obzirom na to u kakav ju je dom doveo.

Glazbenik VJ, poznat i kao The Liveman odlučio je testirati je li njegova djevojka "materijal za brak" na jedan, mnogima, neobičan način.

U svom domu je ostavio neurednu kuhinju da provjeri hoće li ona to očistiti i pospremiti. Kako je objavio na Twitteru, ostao je razočaran jer ona to nije napravila i shvatio je da nije djevojka za brak.

Zbog tog komentara uz fotografiju, njegovi obožavatelji su ga izvrijeđali i mnoge obožavateljice su napisale kako nije u redu ženu testiratina ovaj način niti smatrati da bi nečija žena trebala biti kućna pomoćnica.

Neke su navele da u takav dom ne bi ušle te da je djevojka dugo i ostala s obzirom na to u kakav ju je dom doveo.

Foto: Twitter

"Pozvao sam svoju djevojku prvi put u životu u kuću, i, da budem iskren, bio sam izuzetno razočaran. Otišla je, a da nije čak ni suđe oprala. Mislio sam da je ovaj put riječ o odličnom materijalu za ženidbu, ali je pala na testu."

 

 

 

Rijetki su stali u njegovu obranu napisavši kako je djevojka mogla ipak malo pospremiti njegov nered. Čini se kako glazbenika negativni komentari nisu pogodili u žicu jer je onima koje su ga izvrijeđali napisao: "Sljedeći put kada sve budete išle kod svojih muškaraca u kuću, uvjerite se da ste sve počistile jer nikad se ne zna je li u pitanju test."

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Horvat
Horvat
11:34 13.05.2018.

Čovjek je pravu nije ta za ženit, mogla se bar kurtoazno ponudit za pranje. Bolje je na kaficama s cvikama

Avatar AligatorXO
AligatorXO
12:12 13.05.2018.

CAR !

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
12:59 13.05.2018.

Ne shvacam vise paralelu POSPREMIT sa terminom KUCNA POMOCNICA ???? Znaci muskarac sam pere sam kuha sam sprema sam pegla .. Pa onda mu zena i ne treba , svaki dan druva i on najsretniji .. Zenska Ljenost , Neodgojj , Lakirani nokti a ispod pazuha smrad , Cvike na glavi masna kosa , naperlitana a soba u kaosu , otusirana a kupaona u neredu sve to je pod nazivom NE CU TI JA BITI ROB .. Ne znaju pospremiti sebe i sebi a ne drugome primitivne glupace zbog kojih je biti peder logican odabir

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije