Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno ispričali

Objasnili zašto im njihove djevojke više nisu privlačne: 'Pomisao na seks s njom stvara mi mučninu'

Par
Getty Images
26.02.2020.
u 20:00

Otkrili su svoje iskrene osjećaje i mišljenja zašto im djevojke više nisu privlačne, razlozi znaju biti suludi

Osjećaji se tijekom vremena mogu promijeniti, ali ovi muškarci podijelili su šokantne razloge zašto im njihove partnerice više nisu privlačne. Na aplikaciji Whisper podijelili su svoje iskrene osjećaje prema svojim partnericama, a otkrili su kako se mišljenja mogu brzo mijenjati.

Pogledajte što djeca misle da je ljubav i jesu li ikada bili zaljubljeni:

"Moja djevojka počinje gubiti kilograme i mršavjeti, te mi zbog toga više nije privlačna", napisao je jedan muškarac. Drugi ima ozbiljan problem: "Osjećam se krivim jer mi djevojka uopće nije privlačna. Sama pomisao na seks s njom mi je mučna i tjera na povraćanje."

Jedan muškarac iz Kanade rekao je: "Osjećam se grozno jer stvarno volim svoju djevojku, ali mi više nije zanimljiva, a ni njeni interesi. Jednostavno nismo jedno za drugo." Drugi muškarac podijelio je da mu djevojka više nije privlačna zato što se više ne seksaju. "Više mi djevojka nije privlačna nakon što smo započeli otvorenu vezu te sam ja poljubio drugu curu. Zatim je ona zatvorila našu vezu i sada se samo svađamo oko toga", podijelio je muškarac iz Teksasa.

"Kada smo započeli vezu, moja djevojka je imala 55 kila, a sada ima gotovo sto i odbija izgubiti na težini. Moram prekinuti s njom jer mi više nije privlačna", objasnio je jedan muškarac. Dok je drugi muškarac podijelio da mu djevojka nije privlačna jer nije pametna, i kako sam kaže, gluplja je od desetogodišnjaka.

Saznajte kako Hrvati povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije