Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz odmor radi i predstave

Obiteljska idila našeg poznatog glumca na Hvaru

KRISTIJAN UGRINA
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/10
17.08.2014.
u 09:42

Glumac Kristijan Ugrina ljetne mjesece provodi u Starom Gradu na Hvaru u društvu supruge Tamare i petogodišnje kćeri Marijete

Glumac Kristijan Ugrina ljetne mjesece provodi u Starom Gradu na Hvaru u društvu supruge Tamare i petogodišnje kćeri Marijete. Kako mu ljetni dani ne bi postali monotoni, glumac već pet godina organizira kreativne radionice za djecu. Nakon odlično prihvaćene radionice Mali grad Faros, Kristijan se odvažio i na još jedan projekt.

– Ove godine prvi put održava se i radionica Mali grad Jolha. Uvertira je to u dječju predstavu "Šuma Striborova" koja se igra večeras u Starom Gradu – kaže Kristijan. Na ideju pokretanja stvaralačkih radionica glumac je došao zbog svoje ljubavi prema djeci, no to nije bio jedini motiv. – Cijelo ljeto sam na Hvaru, a kako volim raditi s djecom i za djecu, sinula mi je najbolja moguća varijanta da napravim nešto korisno za cijelo mjesto. A i da se ja malo zabavim – iskreno govori glumac. Radionicama je posebno oduševljena njegova mezimica Marijeta koja nakon omiljenih ljetnih aktivnosti, kupanja i vožnje biciklom, s osmijehom odlazi na radionice.

– Dolazi nam jako puno djece s kojima se Marijeta voli družiti. Ima tu i starijih djevojčica koje pripaze na nju kad supruga i ja moramo nešto obaviti – ponosno će otac koji je ove godine uz organizaciju radionica našao vremena i da zaigra s amaterskim kazalištem Piccolo Teatar.

– Imam ulogu u predstavi "Kidaj od svoje žene". Zapravo zamjenjujem jednu kolegicu koja ne može igrati jer u vrijeme sezone radi u restoranu – kaže Kiki. Kad nije zauzet radionicama, glumac pronađe vremena i za sebe.

– Kuham, kupam se, družim se s prijateljima, zabavljam se. Stalno nam netko dolazi od rodbine i prijatelja tako da nam je uvijek veselo i živo – govori dobro raspoloženi glumac koji će se na Hvaru odmarati do sredine rujna kada mu počinju probe za novu predstavu u ZKM-u.

>>Kristijan Ugrina: Idila s klincima u Starigradu na Hvaru

>>Jelena Miholjević i Kristijan Ugrina vodiči kroz povijesne i prirodne ljepote Maksimira

Komentara 3

SE
sestrićna
11:37 17.08.2014.

poznatog glumca :)))

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:32 17.08.2014.

Cak I nije problem kaj je ovaj maleni covjek (ima nekih 170) zbog "uspjeha" u djecjim emisijama na otv-u postao toliko prepotentan I bahat da je s njim postalo nemoguce razgovarati. Nije ni problem sto je ozenio curu iz Srbije, to je njegov izbor. I tako je oduvijek pokazivao antipatiju prema gardistima I neovisnoj Hrvatskoj. Problem je u tome da ga se sad iz nekog razloga na umjetan nacin zeli izvuci iz ropotarnice povijesti

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:00 18.08.2014.

nikad cuo, glumi samog sebe ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije