Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh...

Obavila šoping putem interneta, a osim odjeće u paketu stiglo neugodno iznenađenje

tIKtoK/@franksharp93
01.03.2021.
u 11:30

Što biste vi napravili da vas ovako nešto dočeka u paketu?

Djevojka poznata samo po imenu Frank doživjela je neugodno iskustvo s internet stranicom za kupovinu odjeće, Boohoo. 

Sve je prošlo uredu tijekom narudžbe, stigla je na vrijeme na njezinu kućnu adresu, ali osim odjeće u paketu je bio i neželjeni gost - veliki pauk.

Prestravljena Frank snimila je video koji je zatim objavila na svom TikTok profilu poručivši Boohoo tvrtki da 'dođu po svog neželjenog djelatnika ili će mu početi naplaćivati stanarinu'.

@franksharp93

When I order from boohoo!🕷 ##spider ##freebie ##fyp ##run ##scared ##petrified ##boohoo ##foryoupage ##fypthis ##ohno

♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa

Iako se našalila na cijelu situaciju nije joj bilo svejedno otvoriti paket, pa je pauka, kojeg je nazvala Bart, odnijela u trgovinu za kućne ljubimce gdje su djelatnici pažljivo otvorili paket, Barta spremili u kutiju i provjerili ima li još neki pauk ili kukac skriven u odjeći, prenosi The Sun.

@franksharp93

PART 2 @boohoo COME AND GET YOUR UNWANTED EMPLOYEE!! ##spider ##freebie ##fyp ##run ##scared ##fypシ ##boohoo ##helpp ##employee

♬ Good Times (Made Famous by Roll Deep) - World Cup All-Stars

"Bart ima novi dom, siguran i ugodan!", napisala je u jednom od videa.

Drugi korisnici TikTok-a koji su pogledali njezin video nisu skrivali strah u komentarima. "Pobjegao bi van zemlje u roku tri sekunde", glasio je jedan komentar dok se druga osoba našalila da je Frank, osim odjeće besplatno dobila i kućnog ljubimca.

@franksharp93

Bart the spider has a new home! Safe and sound! ##Part3 ##spider ##freebie ##fyp ##run ##scared ##goodbye ##boohooofficial ##helpp ##foryoupage ##fypシ ##newhome

♬ Everybody's Free (To Feel Good) - Rozalla

Naručila je oversized jaknu online, pogledajte što je primila na svoju adresu:

1/2
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije