Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLUID

O spornom računu iz frizerskog salona kažu: 'Netko vozi Fiću, netko Mercedes'

Foto: Facebook/Zakaj volim Špansko
11.04.2019.
u 15:52

Konataktirali smo poznati zagrebački salon koji je ovih dana podijelio društvene mreže.

U Facebook grupi ''Zakaj volim Špansko'', jedan je korisnik ovih dana podijelio račun iz frizerskog salona Fluid te tako podijelio mišljenja mnogih. Naime, račun je iznosio 1027 kuna, a na njemu se jasno vidi koje su sve usluge uključene u njega. I dok su neki negodovali da je cijena usluga preskupa, drugi su rekli da se korisnik trebao informirati prije odlaska u salon. 

– Izdali smo poslovni račun. Netko vozi Fiću, netko Mercedes, sve u skladu sa svojim mogućnostima – kazali su iz salona Fluid.

Iz salona ističu kako se prije nisu susreli s takvim nečim te da se nisu čuli s nezadovoljnim korisnikom.

– Račun je i više nego O. K. i transparentan. Nikada nismo imali sličnih problema, a poslujemo više od 30 godina. S dotičnom se nismo čuli. Preozbiljni smo i previše profesionalni za bilo kakva natezanja – dodali su iz salona. 

Mislite li da je iznos računa previsok?

– Stranka koja je objavila račun nije nezadovoljna uslugom nego cijenom. Nažalost, odabrala je najskuplju uslugu (nakon ekstenzija) koja postoji u frizerstvu. Vrlo obuhvatna usluga skidanja boje s mnogo utrošenog materijala, a zatim bojenje u željeni ton izazov je za svakog i cijenom i radom – zaključila je Enisa Avdić, vlasnica salona.

Poznata frizerka otkriva tajne recepte i najbolje ljetne frizure

Ključne riječi

Komentara 68

KE
kerbi
17:01 11.04.2019.

Pa taj salon ima cijenik i na Webu (što se zbilja rijetko viđa). Dakle zbilja ne kužim ideju otić na blef na sto tretmana bez provjere koliko što košta i onda pizditi jel košta.

LU
lukathereem
16:00 11.04.2019.

Nije skupo nego se ona nije dobro udala haha

IM
Immanuell
18:36 11.04.2019.

Zakon ponude i potražnje. Ako postoji netko voljan to platiti, postoji i biznis. Žena se žali, a cjenik je javan i dostupan svakome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije