Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva prilika

Nudi se posao iz snova: Dajte otkaz, putujte svijetom i pijte gin. Može li ljepše?

Gin, piće
Foto: Getty Images
16.08.2018.
u 09:15

Ovo je putovanje za dvoje, a plaća nije naznačena. Ali ako vam zvuči zanimljivo da putujete svijetom i pritom zarađujete, ovo je za vas.

Ako volite gin i putovanja, ovo je idealan posao za vas.

Poznati brand Bombay Sapphire, i Inception Group došli su na ideju ponuditi posao za nekoga tko će njihov proizvod izreklamirati na najboji mogući način, a pritom će se ludo zabavljati.

Ako vam već sad zvuči zanimljivo, bit će još zanimljivije kada čujete da na tim putovanjima odabrana oosba neće biti sama. Naime, ovo je posao za dvoje.

Kandidati koji se prijavljuju za ovakav posao moraju biti pismeni te imati valjannu putovnicu jer njihov posao će uključiti putovanje u  Mumbai, Hong Kong, Tokyo, San Francisco, New York i Lisabon, počevši već od ovog mjeseca.

Oni koji dobiju ovaj posao globalnog ambasadora spomenutog gina, na putu će provesti tri mjeseca, do studenog ove godine, a svoje će doživljaje i iskustva opisivati u bligu, na društvenim mrežama i sl...Ono što jeposebno zanimljivo jest da će na ovom jedinstvenom putovanju prikupljati biljke/začine kako bi pripovratku mogli upravo  njih iskoristiti za kreiranje novog pića naziva: Around the world ( Po svijetu). 

Vremena imate do 27. kolovoza za prijavu, a to možete učiniti ovdje...

 

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Croa Croica
Croa Croica
00:29 22.08.2018.

Idemo zajedno?

AU
austrougarskigeneral
10:23 16.08.2018.

i ja bi tajko

AU
austrougarskigeneral
18:16 24.08.2018.

i tebi veliki pozz draga moja croice:P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije