Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novo na Vecernji.hr – Dom & Vrt!

Dom i Vrt (1)
Foto: Dom i Vrt
1/6
PR
Autor
PR članak
07.11.2012.
u 09:20

Večernji.hr predstavlja vam novu podstranicu na kojoj ćemo svakog dana donositi savjete za savršen dom i vrt.

Na stranicama Doma & Vrta svakodnevno ćete pronalaziti savjete stručnjaka i moći ćete se prošetati najljepšim hrvatskim kućama i stanovima. Osim već čuvenog Vrtlarskog dnevnika Kornelije Benyovsky Šoštarić, donosimo i blog "Kako urediti dom", a kontinuirano ćemo nastaviti objavljivati nove blogove koji će vam nuditi savjete za uređenje vašeg životnog prostora i vrta.

Sve novitete na području dizajna interijera i tajne najpoznatijih dizajnera naći ćete upravo ovdje. Ako niste sigurni kojim bojama osvježiti dnevni boravak ili kako urediti sobu svojih mališana, odgovore možete pronaći na stranicama Doma & Vrta. Doznajte kako urediti vrt iz bajke i travnjak na kojem će vam pozavidjeti svi vaši susjedi. Uz spomenuto, redovito ćemo vam donositi i vijesti s tržišta nekretnina.

Dom & Vrt nudi i cjelogodišnji sjetveni kalendar. U Vremeplovu Doma & Vrta prolistajte cijela stara izdanja legendarnog priloga Vrt koji su u Večernjem listu godinama čitale generacije i generacije zaljubljenika u biljke i povrtlarstvo, a koji iza sebe ima zavidnih 1415 brojeva.

Budući da ste nam od svega najvažniji vi, naši čitatelji, upravo vašim pričama želimo dati velik prostor. Podijelite s nama svoja iskustva i fotografije vašeg predivnog vrta! Razmjenjujte savjete za uzgoj biljaka i uređenje doma. Pokažite nam kako ste uredili balkon ili kako ste preuredili spavaću sobu. Dom & Vrt želi postati glavno mjesto za razmjenu iskustava svih zaljubljenih u uređenje prostora i uzgoj biljaka. Sve priče i savjeti naći će svoje mjesto na našim stranicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?