Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SENZACIJA

'Novo jaje': Fotografija stabla postala četvrta najlajkanija fotografija na Instagramu

Stablo
Foto: Instagram
27.04.2019.
u 07:00

Što mislite, može li ovo stablo nadmašiti slavno instagramsko jaje?

Kada se u siječnju na Instagramu stvorio izazov 'Može li obično jaje s trona svrgnuti Kylie Jenner i tako postati najlajkanija fotografija na Instagramu', nitko nije ni pomislio da će se to uistinu dogoditi. Međutim, slavno jaje doista je postalo najlajkanijom fotografijom na Instagramu na sveopće čuđenje mnogih, piše Ladbible.

Sada bi ga s trona moglo svrgnuti maleno stablo koje je postalo novom senzacijom društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tentree (@tentree) on

Naime, na Dan planeta Zemlje (ponedjeljak, 22. travnja), sliku malenog stabla postavila je kanadska održiva tvrtka Tentree, koja je obećala da će posaditi 500.000 stabala ako fotografija uspije prikupiti pet milijuna lajkova.

No, reakcija je nadmašila očekivanja tvrtke za manje od 24 sata. Fotografija sada broji oko 15 milijuna lajkova, što je čini četvrtom najlajkanijom fotografijom na Instagramu. Što mislite, može li ovo stablo nadmašiti slavno Instagramsko jaje? 

Pogledajte video o Instagramskom jaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije