Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Novo istraživanje otkrilo: Ženama dosadi seks s partnerom - već nakon godinu dana

Shutterstock
04.12.2020.
u 20:48

Čak 34 posto žena priznalo je da nemaju interes za odnosima, a isto tvrdi i tek 15 posto muškaraca, pokazalo je istraživanje objavljeno u magazinu British Medical Journal Open.

Novo istraživanje koje su proveli znanstvenici sa Sveučilišta Southampton šokiralo je mnoge. Oni su, naime, napravili anketu sa 4839 žena i 6669 muškaraca u dobi od 16 do 74 godine, a tema je bila seks, odnosno kada i kome on dosadi.

Kako prenosi Independent, rezultati su pokazali da su žene te kojima seksualni odnosi s partnerom dosade, a neke izgube interes već nakon godinu dana! Razloga je mnogo - rođenje djeteta, odgoj male djece, umor, svakodnevni stres...

Više no ikad, sada nam treba dobrih vijesti. Pitali smo građane: što je najljepše što vam se dogodilo u 2020.? "

"Manjak želje za seksom može biti posljedica umora, stresa, brige za djecu... Više pogađa žene nego muškarce", tvrde autori istraživanja i objašnjavaju kako ponekad na to utječe i nedostatak emocionalne bliskosti s partnerom, loša komunikacija i zdravstveni problemi. 

Žene su otkrile da ih je počelo smetati arogantno ponašanje partnera, njihove tetovaže ili slični ukrasi po tijelu, a neke su navele i loše iskustvo u prijašnjim seksualnim odnosima, pa čak i nasilan seks.

Čak 34 posto žena priznalo je da nemaju interes za odnosima, a isto tvrdi i tek 15 posto muškaraca, pokazalo je istraživanje objavljeno u magazinu British Medical Journal Open.

'U karanteni sam sa suprugom i našom curom - seks nam je odličan'

1/3
Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
21:20 04.12.2020.

To je poznata činjenica da ženama puno brže dosadi sex sa istim partnerom, pa već nakon kratkog vremena počinju maštati o drugim muškarcima dok se sexaju sa svojim tipom. Ja najviše volim maštati o Ronaldu.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
04:29 05.12.2020.

a šta bi mi šoferi maznuli da nije takvih

Avatar southman
southman
09:39 05.12.2020.

A sa drugim muškarcima ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije