Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravite na ultimatum

Novinarka otkrila: 'Nikada nemojte partneru prijetiti razvodom, nećete ništa postići'

Twitter/@leroy6168
22.01.2021.
u 07:00

Stalno smo se brutalno svađali, tako da bi često bili na granici fizičkog obračuna, a ja sam njemu počela redovito u svađama prijetiti razvodom, ispričala je

Suprug i ja vjenčali smo se u Las Vegasu  2004. godine, samo tri tjedna nakon što smo se upoznali: obitelji i prijatelji su mislili da smo poludjeli, no mi smo samo bili jako zaljubljeni i nismo htjeli čekati ni minute - podijelila je novinarka Laura Birks na portalu Your Tango svoje bračno iskustvo i mišljenje o tome zašto partneri jedan drugom ne bi trebali stalno prijetiti razvodom; koliko god težak brak bio

Ona i muž su se, kaže, vjenčali u prekrasnoj ali praznoj kapelici u hotelu u Vegasu, no to im uopće nije bilo važno.

- Nije mi bilo važno ni što nisam znala ni kako mi se izgovara novo prezime, ni ima li on kakvog kućnog ljubimca i želi li ih uopće; a kamoli želi li djecu - priča majka petogodišnjih blizanaca o počecima braka kad je i njemu i njoj važno bilo samo da su jedan kraj drugoga

No nisu, priznaje, pojma imali koliko težak brak može biti.

Idila među njima je, kaže, nestala kad su shvatili da se uopće ne poznaju: jedno o drugome su znali samo što su si rekli, ali ne i sve ono što se samo s vremenom uz nekog može naučiti. 

 Uz to, ona njemu nije ni spomenula da joj je teško bilo kome vjerovati i da je veći dio svog odraslog života provela tjeskobna,  sumnjajući u iskrenost svakog tko bi joj pokazao nježnost i ljubav.

Foto: Shutterstock

- Stalno smo se brutalno svađali, tako da bi bili na granici fizičkog obračuna, a ja sam njemu počela redovito u svađama prijetiti razvodom. Moj suprug inače sve pamti, pa mi je rekao da sam ga samo te godine 12 puta tražila razvod. 12 puta! - ispričala je, pa prvu godišnjicu braka nisu ni proslavili. Umjesto toga, kaže ona, sjedili su za kuhinjskim stolom i raspravljali kako dalje.

- Tad smo odlučili da se razvod više u našoj kući neće spominjati - rekla je, jer ako su mislili jedno drugo voljeti do kraja života, zašto stalno prijetiti odlaskom.

Nakon dugo vremena Hrvati opet imaju crtani filma u konkurenciji za Oscara!

1/2

Puno su, kaže, oboje radili na sebi i na njihovom odnosu, sve dok napokon nisu imali jasnu sliku zajedničke budućnosti. 

- Pretpostavljali smo da svi naši nesporazumi proizlaze iz činjenice da jedan o drugome ne znamo neke sitne detalje, ali ispostavilo se da jednostavno nismo znali puno toga sami o sebi, ni on ni ja - kaže ona, a od tad svakodnevno pokušavaju imati što bolji odnos.

. Nije uvijek lako, ali brak ni nije lagan, no skupa smo rasli i to najviše jer više ne mislimo da će ovaj drugi otići - ispričala je Birks, a dvanaest godina i dvoje djece kasnije, zaljubljeni su kao i na dan vjenčanja i svaki se dan bore da to i zadrže.

Usprkos hladnoći i magli, Zagrepčani uživaju u sanjkanju na Činovničkoj livadi!

Usprkos hladnoći i magli, Zagrepčani uživaju u sanjkanju na Činovničkoj livadi!

Objavljuje Večernji list u Nedjelja, 17. siječnja 2021.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar southman
southman
08:36 22.01.2021.

Kad prijetiš razvodom iako ga ne želiš a onda ga zaista i dobiješ !

PR
Prat
07:27 22.01.2021.

Fora. Pozitivan tekst. Neobično za ovo smetlište informacija.

MO
montello
17:52 22.01.2021.

pa nitko ne mora nikoga trpjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije