Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navigare

Novigradski biser prepun čarobnih okusa

Nautica
Foto: PR FOTO
1/13
03.11.2016.
u 14:31

Impresivna prezentacija jela stvara od svakog tanjura remek djelo, čijom se punoćom okusa i zamamnim mirisima ponosi ovaj ekskluzivni restoran.

Neodoljiv šarm i pogled na prirodne ljepote povijesnog istarskog gradića, predstavljaju idealnu pozivnicu za posjet novigradskom biseru prepunog čarobnih okusa - restoranu Navigare, smještenog u marini Nautica u sklopu hotela Nautica.

Uz intimnu atmosferu restorana i jedinstvenu a la carte ponudu, koja čini savršen spoj mediteranske, istarske i moderne svjetske kuhinje, doživjeli smo gurmanski užitak. Za bogatstvo okusa vrhunski pripremljenih delicija, u restoranu Navigare koriste autohtone namirnice čarobne Istre, poput divljih šparoga, svježih jadranskih školjaka, ribe, kozjeg sira, domaćeg pršuta te neodoljivih tartufa.

Impresivna prezentacija jela stvara od svakog tanjura remek djelo, čijom se punoćom okusa i zamamnim mirisima ponosi ovaj ekskluzivni restoran.

Toplini ambijenta restorana pridonosi i čarobni kamin, pod čijim se okriljem pripremaju najukusnija jela. Za potpuni gastronomski doživljaj, odlične zalogaje zalili smo pomno biranim vrhunskim vinima na terasi restorana s pogledom na marinu.

Foto: PR FOTO

>>Pripremate bolonjeze umak sa špagetima? Nećete vjerovati što ste radili krivo, a nikada vam ne bi palo na pamet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije