Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poput druge kože

Novi superpuderi održavaju savršen ten od jutra do sutra!

chanel
Foto: Chanel
1/8
30.04.2012.
u 13:17

Puderi nove generacije matiraju kožu uz očuvanje njezina prirodnog sjaja i dugotrajno prekrivaju sve nepravilnosti

Zbog savršenog "stapanja" s kožom, nove tekuće pudere nazivaju nevidljivima, no njihov je učinak i te kako vidljiv! Ten je fino toniran, svjež, gladak i ujednačen, nepravilnosti na koži kao da su nestale prirodno, a ne pomoću šminke.

Za to su zaslužne nove generacije "pametnih" pudera koji prekrivaju sve nedostatke "poštujući ravnotežu kože". S nemasnim, hidratantnim i prozračnim preparatima koža nesmetano diše, a besprijekoran izgled zajamčen je – cijeli dan. Proizvođači tvrde da su nove tehnologije omogućile stvaranje laganih, a iznimno izdržljivih pudera koji pročišćuju i matiraju ten, dugotrajno sprečavajući pretjerano "zamašćivanje".

Najnoviji su hit ultralagani puderi koji matiraju kožu uz očuvanje njezina prirodnog sjaja te kompaktne podloge "2 u 1" i "3 u 1" koje ujedinjuju svojstva korektora, tekućeg pudera te pudera u prahu. Multipraktik s kojim dobivate sve odjednom najčešće se nudi u posebnom kompaktnom obliku mekše, kremaste strukture kako bi se preparat mogao lako razmazati i nevidljivo stopiti s kožom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije