Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oprostite ako sam glasan...'

Novi stanari s malom bebom oduševili susjedu s porukom 'isprike' i - čepićima za uši!

Facebook
14.04.2021.
u 14:30

"Ako vas po noći probudi moj plač molim vas počastite se čokoladom u moje ime i nemojte zamjeriti. Vidimo se u prolazu, s poštovanjem", stoji u 'bebinoj' poruci, uz čepiće za uši i čokoladu.

Jedan je mladi bračni par iz Sydneya ugodno iznenadio svoju novu susjedu ostavivši joj u ime svoje novorođene bebe poklon i 'pismo isprike'.

'Draga susjeda ... Tek mi je šest tjedana i živim s mamom i tatom koji me zovu Peanut (Kikiriki). Jako sam vesela beba i volim se zezati, ali brzo postanem nervozan kad sam gladan (kao i svi, zar ne?)', kaže ''maleni' u pismu.

- Zato, ako vas po noći probudi moj plač, molim vas počastite se čokoladom u moje ime i nemojte zamjeriti. Vidimo se u prolazu, s poštovanjem - zaključuje, a uz pismo su roditelji 'glasne bebe' susjedi ostavili i prikladan poklončić - čepiće za uši i čokoladu.

Dirnuta ovom lijepom gestom žena je poruku podijelila na svom Facebook profilu, gdje je napisala i kako bi se htjela nekako zahvaliti ovim roditeljima na obzirnosti, ali ne zna s čim.

Novi portal Smartlife pokreće pametne promjene

1/3

- Maleni je inače anđeo, jedva da smo ga uopće čuli - dodala je, a njena je objava brzo prikupila hrpu lajkova i komentara ljudi koji su joj predlagali kako se može odužiti finim susjedima.

- Preslatko! Možda da mami poklonite cvijeće i čestitku - napisala je jedna korisnica, a druga je predložila da im zahvali isto s porukom.

- Ja bih im zahvalila u poruci, a ostavila bi i svoj broj mobitela; ako im nešto zatreba budući da su novi stanari i možda se nisu još skroz snašli - savjetovala je jedna žena u komentarima, a prenosi The Sun

Reakcija gluhe bebe kojoj su stavili aparatić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije