Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Metro Cash & Carry kroz podršku kupcima ponudio potrošačima korisni portal

Novi portal o pizzama, pizzerijama i špageterijama u Hrvatskoj

pizza
Reuters
09.12.2009.
u 15:03

Italija je donijela propis koji utvrđuje što se može smatrati originalnom pizzom, kako bi uvela reda u hiperprodukciju te vrste nacionalnog jela, donosi između ostalog portal Finapapizza.

Lagana pizza sa samo 500 kalorija, otvorenje prve pizzerije u Sjevernoj Koreji, talijanski zakon o pizzi propisuje da se nacionalna delicija mora peći u kamenoj peći na 485 Celzijevih stupnjeva, recept za zdravu pizzu... Neke su od zanimljivosti s novog portala za pizzerije i špageterije www.finapapizza.com koji je jučer, kao dio svog projekta “Pizza - recept odlične suradnje” i programa do 2012. godine predstavio Metro Cash&Carry. U okviru segmentiranja kupaca, a i kao svojevrstan odgovor na posljedice krize i pada maloprodaje, Metro je pokrenuo portal na kojem će se naći sve hrvatske pizzerije i špageterije sa svojim jelovnicima, kontaktima i detaljnim informacijama, pod uvjetom da su registrirani Metroovi kupci.

– Portal je usmjeren krajnjim potrošačima, a istovremeno je oblik poslovne podrške Metroovim kupcima koji se na portalu mogu besplatno oglašavati – kaže Adriaan de Wit, predsjednik Uprave MCC Hrvatska.

Zasad je obuhvaćeno oko 350 pizzerija diljem RH, a s početkom turističke sezone očekuju ih i više od 800. Alessandro Negrini, jedan od najpoznatijih svjetskih pizza-majstora i direktor svjetski poznate talijanske škole Pizza.it, najavio je zajedničke radionice i seminare za pizza-majstore, nakon kojih će se regrutirati natjecatelji ove kulinarske podskupine za regionalno predstavljanje RH. (rok)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije