Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove mjere

Novi način dostave narudžba kod Wolta: Vrećica s narudžbom čeka će ispred vrata

shutterstock
13.03.2020.
u 13:26

Zbog koronavirusa, oglasio se i Wolt uvodeći nova pravila.

Zbog koronavirusa uvode se nove mjere opreza i načini provođenja određenih radnji. U Hrvatskoj su se već ograničili skupovi na sto ljudi, određene škole i fakulteti se zatvaraju, a neki ljudi rade od doma. Određene tvrtke imaju vlastita pravila koja uvode u skladu sa situacijom, poput Cinestara.

Pogledajte kako se možete zaštiti od koronavirusa:

Kako bi dodatno zaštitili svoje mušterije, aplikacija za narudžbe Wolt danas je objavila nove mjere kojih se svi moraju pridržavati. Jedna od glavnih akcija koje poduzimaju je uvod beskontaktne dostave, gdje mušterije nemaju osobni kontakt s dostavljačem, već će ih vrećica s narudžbom čekati ispred vrata.

Također su dali jasne preporuke dostavljačima i restoranima kako smanjiti ljudski kontakt tijekom kuhanja i dostave, poput redovito pranje ruku i torbe za dostavu. Svi Wolt zaposlenici imaju zabranu poslovnih putovanja, a ako netko u slobodno vrijeme putuje u rizična mjesta, moraju biti u samoizolaciji 14 dana.

Otvorili su i blog gdje kontinuirano ažuriraju informacije te pitanja i odgovore svojih korisnika. Također su dali upute korisnicima da prije i nakon primitka narudžbe operu ruke sapunom i toplom vodom trideset sekundi. "Čuvajte se, pazite se, zajedno ćemo prebroditi ovo razdoblje", napisali su u svom mailu.

Pogledajte kako pravilno oprati ruke kako bi se zaštitili od virusa:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar neidemdalje
neidemdalje
15:23 15.03.2020.

"njima je samo do prodaje ... zaboli ih za kuhare , dostavljače i korisnike..."

MA
marsovac
17:45 13.03.2020.

pitanje je tko je sve imao tu vrecicu u rukama,...posude koje su u vrecici,...itd, itd,...........ha, ha, ha,....koja reklama za pticaj posla u ovakvim uvijetima.

MA
marcha
18:16 14.03.2020.

Ako već niste isprobali uslugu Wolt, skinite istoimenu aplikaciju i pri registraciji upišite WOLTCROATIA pod promo kod i uživajte u popustu od 30 kn pri sljedećoj narudžbi. ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije