Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne nalikuju na sebe

Novi izazov na TikToku: Djevojke se transformiraju šminkom i frizurom, pa postanu neprepoznatljive

TikTok/Whitney Kait
01.12.2020.
u 15:28

Za svoju je transformaciju influencerica Whitney Kait odmah pitala svojih 1,7 milijuna pratitelja hoće li dobiti 'titulu kraljice Catfish izazova 2020. godine

Većina djevojaka na društvenim mrežama objavljuje selfije koji izgledaju kao da su taj čas snimljeni, ali su zapravo rezultat više sati friziranja i šminkanja, stotina pokušaja fotografiranja iz različitih kutova. Tako je na TikToku nastao 'Catfish Challenge', izazov u kojem djevojke dijele svoje najbolje selfije koji se onda na mreži uspoređuju sa fotografijama njihovog svakodnevnog izgleda.

Foto: TikTok/moldogaa

Sve je započelo kada je 22-godišnja korisnica iz Australije @moldogaa podijelila svoj Snapchat selfie sa 87.000 sljedbenika.

Foto: TikTok/moldogaa

- Upravo sam snimila ovu fotografiju...  Ne, naravno da ne izgledam stalno tako - napisala je kraj fotografije, pa je pokazala kako izgleda prije više sati uređivanja. Fotografiju prije i poslije objavila je i korisnica Cloze Jayne i mnoge ostavila u nevjerici.

Foto: TikTok/Cloze Jayne

Njeni pratitelji nisu mogli vjerovati kako drugačije izgleda kad je objavila i drugi selfie.

Foto: TikTok/Cloze Jayne

Za svoju je transformaciju influencerica Whitney Kait odmah pitala svojih 1,7 milijuna pratitelja hoće li dobiti 'titulu kraljice izazova iz 2020?', a većina ih složila da njene 'prije' i 'poslije' fotke stvarno i zaslužuju prvo mjesto u izazovu. 

Dukat predstavio Dukatos za pripremu jela - prvi grčki tip jogurta namijenjen kulinarstvu!

1/2

Foto: TikTok/Whitney Kait

Izraz 'Catfishing' koristi se za lažne profile na društvenim mrežama koji se rade kako bi se ljude prevarilo da misle da si netko drugi, prenosi The Sun.

Foto: TikTok/Whitney Kait

Ovaj pojam prvi je upotrijebio Nev Schuman u svom dokumentarnom filmu "Catfish" iz 2010. godine u kojem on online upoznaje djevojku i zaljubljuje se, no nakon kraćeg istraživanja doznaje da se cijelo vrijeme dopisivao sa sredovječnom udanom mamom. 

Schuman je kasnije na MTV-u vodio istoimenu emisiju u kojoj je drugima pomagao da otkriju s kim zapravo komuniciraju i tko se krije iza online profila. 

Dodaci prehrani mogu biti korisni,, ali i štetni - koje kombinacije izbjegavati, a koje su poželjne?

Dodaci prehrani

Dodaci prehrani mogu biti korisni, ali i štetni - koje kombinacije izbjegavati, a koje su poželjne?

Objavljuje Večernji list u Petak, 27. studenoga 2020.

Komentara 1

IB
Istina-boli
23:37 01.12.2020.

Bezveze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije