Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad mira

Novi ispad Nine Morić: Napad na bivšeg usred pizzerije

nina morić
Igor Kralj/24 sata
11.11.2009.
u 18:28

Belen Rodriguez Nini je rekla da nema pravo moralizirati jer je samo u ovom mjesecu na naslovnicama s čak tri različita muškarca. Nina se smirila tek kad je vlasnik pizzerije zaprijetio policijom.

Nina Morić (33) je s novim dečkom Martinom Evansom (25) naletjela na bivšeg supruga Fabrizija Coronu (35) i njegovu djevojku Belen Rodriguez (24).

Počela je vikati na Coronu kako bi mu bilo pametnije da plaća alimentaciju za sina Carlosa (6) umjesto da troši na pizze. Corona nije reagirao, ali Belen jest.

Uzvratila je Nini da nema pravo moralizirati jer je samo tijekom posljednjeg mjeseca na naslovnicama s čak tri različita muškarca. Nina se smirila tek kad je vlasnik pizzerije zaprijetio policijom.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
08:30 12.11.2009.

Ova bi mogla nastupati u cirkusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije