Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni projekt

Novi domaćini Blessfood- večere s porukom u Splitu su Giuliano i Kristina Đanić

Blessfood
Foto: Blessfood
1/2
16.10.2015.
u 13:52

Večera s porukom ponovno nas vodi u Split, gdje će nam domaćini Večere biti bračni par Giuliano i Kristina Đanić. Prikupljena sredstva donirat će se za potrebe rada Kluba roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti „Sanus“.

Poznati pjevač Giuliano Đanić i njegova supruga Kristina, plesna pedagoginja i koreografkinja, dovode nacionalni humanitarni projekt „Večera s porukom“ ponovno u grad ispod Marijana, u Split, gdje će 21. listopada 2015. u hotelu „Park“ održati svoju „Večeru s porukom“. Splitski bračni par Đanić su poznati humanitarci, koji se uvijek rado odazivaju na sve događaje i akcije s ciljem pomoći onima kojima je to potrebno, te svoju humanost iskazuju godinama.

U ovoj prilici kroz „Blessfood-Večeru s porukom“ Giuliano i Kristina još jednom će pokrenuti val dobrote u Splitu te pozivaju sve građane da kupe karte i budu dio ovog humanitarno-gastronomske priče.

- Počašćeni smo što smo dobili priliku biti domaćini ove plemenite akcije. Nadamo se da ćemo okupiti veliki broj naših prijatelja i poznanika, ali i svih onih Splićana koje ne poznajemo osobno a koji bi voljeli biti dio ovako lijepe priče. Nema boljeg osjećaja nego kad usrećiš druge, i kad pomogneš onima kojima je pomoć potrebna. Pridružite nam se, obećavamo da ćemo biti dobri domaćini!- rekli su Kristina i Giuliano.

- Zahvaljujemo se organizatorima Kristini i Giulianu što su poklonili nam ljubav i što pomožu našoj udruzi. Sredstva prikupljena na „Večeri s porukom“ biti će korištena za podmirenje troškova režija i održavanja stanova za roditelje čija djeca su na liječenju u Splitu i Zagrebu kao i za redovnu djelatnost udruge. Pozivamo sve prijatelje udruge da nam se priključe i još jednom pokažu svoju humanost. Sanus od srca svima unaprijed zahvaljuje- izjavila je Boženka Anić, predsjednica udruge „Sanus“.

Giuliano i Kristina pozivaju građane Splita i cijele županije da se pridruže njihovoj Blessfood – Večeri s porukom, u srijedu 21. listopada 2015. g. u 20 sati u „Hotel „Park“, Hatzeov perivoj 3, u Splitu, te da svoje ulaznice potraže na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj facebook stanici Blessfood - Večera s porukom.

>> Večerom domaćina započeo humanitarni projekt 'Blessfood večera s porukom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije