Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnici zgroženi

Novi bizarni trend: Mladi jedu sirovo i pokvareno meso kako bi se nadrogirali

shutterstock
06.05.2021.
u 12:25

Kažu da su nevjerojatno ''high'' od ovoga.

Ljudi su počeli prakticirati jedan novi, bizarni trend, za koji liječnici upozoravaju da ga nipošto ne isprobavate jer može biti zaista opasan. 

Naime, u nedostatku izlazaka i provoda, mladi su otkrili novi opijat koji im, kako kažu, pomaže da se opuste – sirovo i pokvareno meso.

Ostave komad sirovog mesa nekoliko tjedana ili mjeseci u staklenci, a konzumiraju ga jednom kada se pojavi plijesan i sluz te kada se boja promjeni u sivo-smeđu. Tvrde da od toga budu jako ''high'' i da je bolje od drugih opijata.

Ovaj gradić ima toliko malo stanovnika da svi žive u jednoj zgradi: Pogledajte kako izgleda!

The Sun razgovarao je s liječnicom Sarah Jarvis koja je rekla da je trend opasan jer se mogu javiti opasne crijevne viroze, povraćanje, proljev i dehidracija. Osim toga možete se zaraziti salmonelom, listerijom ili bakterijom E.coli, dakle bakterijama koje se uništavaju termičkom obradom mesa.

Što god ona govorila, mladi po Twitteru pišu da im uopće nije bilo loše te da je sirovo meso najbolji lijek za depresiju. 

"U staklenkama držim pileće meso, ostavim nekoliko tjedana u hladnjaku, a zatim pojedem. Budem high istog trenutka", napisala je jedna osoba.

Još uvijek nije poznato što u sirovom mesu uzrokuje "high" osjećaj, ali pretpostavlja se da je stvar u nekoj od bakterija.

Mrak Taritaš pozvala Beroša da kanabis skine s popisa opasnih droga:

1/2

Komentara 11

Avatar Idler
Idler
12:41 06.05.2021.

Nek im je sa srećom, sam su svemirska prostranstva i ljudska bedastoća - beskrajni !

Avatar Keep_calm
Keep_calm
12:47 06.05.2021.

Još jedan dokaz da je Darwin bio u pravu. Prirodna selekcija na djelu.

HS
highlander.spatula@gmail.com
12:56 06.05.2021.

Ovo je toliko prozirno i glupo da je nevjerojatno...Kao da do sada nebi znali da od pokvarenog mesa mozes postati high...Oduvijek trazimo kako cemo postati high..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije