Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda u kabini

S novim uniformama za ovim će stjuardesama mnogi uzdisati još i više

Nove uniforme za kineske stjuardese i stjuarde
Foto: Hainan Airlines
1/3
11.07.2017.
u 14:13

Zagasite boje, tek poneki drukčiji detalj, primjerice na glavi, osnova je za uniforme kabinskog osoblja aviokompanija

Kabinsko osoblje pojedinih avioprijevoznika možete prepoznati po uniformama ako često putujete zrakoplovom. Zagasite boje, tek poneki drukčiji detalj, primjerice na glavi, osnova je za uniforme kabinskog osoblja aviokompanija. 

No jedna zračna tvrtka napravila je iskorak i "udružila se" s modnim dizajnerom Laurence Xu Hauteom.

Linija uniformi za kabinsko osoblje Hainan Airlinesa predstavljena je u Parizu prošli tjedan, a uniforme su kombinacija klasične zapadne i orijentalne estetike. Nježna pastelna plava boja neba na haljinama i suknjama za stjuardese ukrašena je prepoznatljivim motivima ptica, a kombinira se uz kapute, sakoe i košulje u svijetlosivoj boji. Odijela za muškarce također su modernog dizajna uz dvostruko kopčanje na prsima, u istoj nijansi sive boje pijeska. 

– Nismo kreirali samo nove uniforme već ćemo kroz njih i na međunarodnim letovima pokazati putnicima da je Kina moderna zemlja koja prati svjetske trendove – kaže Xu Fei, direktor robne marke Hainan Airlinesa. 

 

Komentara 1

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
14:24 11.07.2017.

Ne ponosim se time što sam neuk,ali može li mi netko prevesti što je to "uniforma"!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije