Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte nešto novo

Nova teorija: Namirnice uvijek kupujte kada ste gladni, postoji jako dobar razlog za to

Shutterstock
17.09.2020.
u 10:30

Probudite gurmana u sebi, otkrijte neke nove okuse i namirnice.

Kuhar i jedan od voditelja serijala The Kitchen, Jeff Mauro, otkrio je da je, iako se do sada tvrdilo drugačije, najpametnije u kupovinu namirnica odlaziti praznog želuca. 

Napominje da to ne znači da trebate uzeti pet paketa kolača, ali možete uzeti jedan koji do sada niste isprobali. "Takav način kupovanja pomaže vam da budete kreativniji u osmišljavanju jela, kuhanju i isprobavanju novih stvari."

Društvenim mrežama se širi snimka jako prljavog autobusa koji djecu iz zagrebačke škole pogođene potresom prevozi u drugu školu svaki dan.

Rekao je i da bi kupovinu trebali obavljati polako i pažljivo, pogledati što je novo u ponudi i isprobati nešto od toga. "Ne mora to biti nešto jako posebno, uzmite novi preljev za salatu, novi začin, sir, salamu..."

Također, on smatra da što više raznovrsne hrane kupite, više ćete kuhati kod kuće i smišljati nove recepte kako biste potrošili sve te namirnice koje ste kupili, prenosi Reader's Digest.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije