Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odušeljene poznate Hrvatice

Nova modna destinacija u srcu Zagreba - DOLL22 CONCEPT STORE

Poznati na otvorenju Concept Store-a
Foto: Sara Dombre
1/14
17.10.2016.
u 14:02

U Doll22 concept store-u ponudi su brendovi poput Somedays Lovin, Minkpink, C/Meo Collective, Unreal Fur, Senso, Illesteva, Voluspa, Soludos te Chelsea Paris, koji su do sada bili dostupni samo u inozemstvu ili pak putem Interneta.

Ilica je postala bogatija za još jednu nezaobilaznu modnu adresu – Doll22 concept store.  S obzirom kako se australski dizajn u posljednje vrijeme nametnuo na svjetskoj modnoj sceni kao jedan od najtraženijih te stao bok uz bok američkom i europskom, vlasnici su odlučili otvoriti concept store u kojem će nuditi isključivo australske, uz poneki američki brend.

U Doll22 concept store-u ponudi su brendovi poput Somedays Lovin, Minkpink, C/Meo Collective, Unreal Fur, Senso, Illesteva, Voluspa, Soludos te Chelsea Paris, koji su do sada bili dostupni samo u inozemstvu ili pak putem Interneta.

Brojni uzvanici podržali su svečano otvorenje i oduševili se atraktivnim izborom odjeće i modnih dodataka, a među njima bili su i Iva Balaban, Anita Dujić te Fani Stipković, novinarka koja je svoj prošlotjedni veliki uspjeh na španjolskoj televiziji Mediaset, gdje se emitirao njezin ekskluzivni intervju sa Nataschom Kampusch, 'proslavila' kratkim poslovnim posjetom Zagrebu.

>>Nova Sever kolekcija predstavljena u DBOXX Concept Store-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije