Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas

Pogledajte što su joj od noktiju napravili na manikuri

Manikura pošla po zlu
Foto: Facebook
1/2
04.07.2017.
u 12:20

Šokirani rezultatom Emmine manikure, zaredali su brojni komentari iznenađenja i nevjerice, a naknadno je Emmina teta objavila fotografije na kojima pokazuje da je "popravila stvar".

Što može poći po zlu s običnom manikurom noktiju?

Jedino što trebate pri manikuri jest odlučiti koju boju i koji lak ili gel želite. Iako zvuči jednostavno, čini se da ipak nešto može poći po zlu.

Na svojoj je koži to osjetila Emma Jones koja je za katastrofu koju je doživjela platila čak 35 funti, odnosno nešto više od 300 kn. 

 

Fotografiju Emminih noktiju na Facebooku je podijelila njezina teta Angela koja se inače bavi manikurom, a ubrzo je podijeljena među ostalim korisnicama ove društvene mreže oko 10 tisuća puta. 

Šokirani rezultatom Emmine manikure, zaredali su brojni komentari iznenađenja i nevjerice, a naknadno je Emmina teta objavila fotografije u kojima pokazuje da je "popravila stvar". 

 

Komentara 3

DO
DonQuijote
13:34 04.07.2017.

Večernji list je nekada bio novina od formata. Najbolje i najčitanije dnevne novine. Ovo što danas objavljujete je uvreda zdravoj pameti. Sramotno žicanje klikova. Sprdačina od vijesti, jednom riječju sramota. Pitam se da li je mladog novinara koji je otkupio i objavio ovaj kretenski članak imalo sram? Smatra li da se može i smije nazvati novinarom?

TR
tretez
13:28 04.07.2017.

Kako vas nije stid zbog objave ovakvih tekstova? Jeste li zaista izgubili svaki doticaj s realnim životom?

NI
Nikomah95
17:27 04.07.2017.

Ne kuzim sto je "prije", a što "poslije"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije