Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvar samopouzdanja

Noćna mora Britanaca je otići na godišnji odmor blijede kože

sunčanje
PIXSELL
29.07.2010.
u 11:50

Putnici su istaknuli i kako bi radije pokazali celulit i trbuščić nego blijedu kožu.

Odabrati destinaciju za godišnji odmor i spakirati kovčege najmanji je problem, ako se pita Britance. Naime, većinu njih brine to što odlaze na odmor blijedi. Prema istraživanju koje je proveo Gatwick Airport, muškarci su zabrinutiji od žena što nemaju preplanuli ten na odmoru, a 32 posto ispitanih reklo je kako im je to i kompleks. Putnici su istaknuli i kako bi radije pokazali celulit i trbuščić nego blijedu kožu. Više od polovice anketiranih priznalo je kako im preplanuo ten daje više samopouzdanja prvi dan na plaži.

Gatwick Airport dosjetio se rješenja te je svojim putnicima za St. Tropez do nedjelje ponudio besplatno tamnjenje sprejom.

– Ponudili smo putnicima besplatno tamnjenje sprejom kako bi na odredište stigli preplanuli te kako ne bi pretjerivali s izlaganjem suncu na plaži – rekla je Kim Francis iz marketinga Gatwick Airporta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije