Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privatnost?

Noćenje u ovom hotelu stoji oko šest kuna, ali za to se mora platiti puno veća cijena!

youtube
20.11.2019.
u 10:46

Gosti će za ovu cijenu biti livestreamani na YouTubeu dok borave u sobi

Noćenje u Hotelu Business Roykan Asahi u Fukuoki u Japanu stoji samo 100 jena, odnosno nešto manje od dolara, ali zato moraju pristati da ih se snima 24 sata i da se to sve prenosi na njihovom YouTube kanalu, prenosi nypost.com

No postoje još neka pravila. Ne smije se prikazivati nikakav seksualan sadržaj, golotinja ili bilo što slično. Moraju se presvlačiti u kupaonici hotela, a i potpisati da će poštivati pravila. 

Foto: youtube

U sobi broj osam, koju možete dobiti za tu cijenu, nalazi se tradicionalni japanski podmetač za pod na kojem se spava, maleni stol TV i kuhalo. Live prijenos nema zvuka, a gosti mogu ugasiti svjetlo, ali ne i video prijenos. 

Menadžment hotela kaže kako ovo nije nekakva patka za javnost. Jednostavno su htjeli da gosti malo češće rezerviraju noćenje u ovoj sobi, pa su mislili da će ih tako privući

Biste li platili dodatno da ne morate razgovarati sa taksistom koji vas vozi?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije