Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznaje li ljubav godine?

Njoj je 78, a njemu 39: Ludo se volimo, a u krevetu smo kao zečevi

Parovi
Foto: Screenshot/Channel 5
1/5
04.02.2014.
u 09:15

Je li razlika u godinama doista prepreka sretnoj vezi i može li se uopće generalizirati?

Ljubavna veza starijeg muškarca i (mnogo) mlađe žene više ne izaziva čuđenje u društvu. No kad se karte okrenu i ona je starija, a on mlađi, svari se mijenjaju.

Je li razlika u godinama doista prepreka sretnoj vezi i može li se uopće generalizirati? Neka su to od pitanja na koja odgovore traži britanski dokumentarac "Njoj je 78, njemu 39: Razlika u godinama", a koji će biti prikazan večeras na programu Channel 5.

Glavni protagonisti dokumentarca uistinu su nesvakidašnji parovi. Edna Martin imala je gotovo 70 godina kad je upoznala tada 30-godišnjeg Simona i tvrde da su se zaljubili na prvi pogled na koncertu orgulja.

Simon se tada još nije bio poljubio s djevojkom, a Edna ga je odmah privukla.

Par je danas već osam godina u braku. Edni je 78 godina i ima djecu koja su starija od njezina supruga. Kažu da im razlika u godina ne stvara nikakve probleme, pa ni među plahtama.

– Ponašamo se kao zečevi, kaže Simon, kojemu je danas 39. Toliko je bilo njegovoj supruzi kad se on rodio, a on je u trenutku kad su se upoznali još živio s roditeljima.

Što se tiče seksa, bitno je zadržati dozu humora, tvrdi.

– Ne mogu zamisliti život bez Simona. On je prvo što ugledam kad se ujutro probudim i zadnje što vidim kad odem na počinak, kaže Edna.

Udovica našla igračku

Drugi su par Joan (68) i Phil (39). Joan je prilično otvorena kad priča zašto je našla mlađeg dečka.

– Bila sam u braku 50 godina i suprug mi je na smrtnoj postelji rekao da si povećam grudi i nađem dečka s kojim ću se zabavljati, kaže Joan.

Poslušala ga je. Povećala je grudi i dala se u potragu na društvenoj mreži Facebook. Javio joj se Phil (39) kojega je pak privukla njezina fotografija te je odlučio stupiti s njom u kontakt. Našli su se i tako je krenulo.

– Ne možemo se dolijepiti jedno od drugoga. Puno se mazimo i ljubimo. Volim voditi ljubav s njim, kazala je Daily Mailu.

Marilyn ( 53) upoznala je svog supruga Williama Buttigiega (24) kad je njemu bilo tek 16 godina.

– To su zakonite godine! Pa muškarci to rade generacijama i nitko im ne prigovara, kaže Marilyn.

>>Mislite da ne griješe? Ovo je sedam pogrešaka koje muškarci rade u krevetu

>>Jednostavno, zabavno i jeftino! Evo što svaki par može raditi kod kuće za dug i sretan brak

Komentara 3

ZG
zorbas.grk
10:47 04.02.2014.

u krevetu su kao zečevi :-) a pokraj krevata invalidsko pomagalo za hodanje...koje gluposti....nego radje pišite o imovini godpođe !!!

LI
liliZG
12:08 05.02.2014.

a kad hefner oženi trostruko mlađu nitko ne postavlja ovakvo pitanje, on je frajer...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije