Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ublažuje nadraženost

Nježna i osvježavajuća formula za njegu poslije brijanja

Nivea muškarac
Foto: PR FOTO
1/2
28.04.2016.
u 14:14

Muška koža nakon brijanja može biti izuzetno nadražena, a kod velikog broja muškaraca javljaju se i simptomi poput svrbeži, peckanja i crvenila zbog kojih koža žudi za osvježenjem.

NIVEA MEN, svjetski broj jedan u njezi muške kože, predstavlja najnoviji dodatak NIVEA MEN Sensitive Cooling liniji za osjetljivu kožu - losion za njegu nakon brijanja.

Muška koža nakon brijanja može biti izuzetno nadražena, a kod velikog broja muškaraca javljaju se i simptomi poput svrbeži, peckanja i crvenila zbog kojih koža žudi za osvježenjem.

Novi Sensitive Cooling losion za njegu nakon brijanja učinkovito ublažuje i umiruje nadraženost kože te joj istovremeno pruža osvježenje. Posebno blaga formula s 0% etilnog alkohola smiruje kožu i štiti je od iritacija koje se javljaju nakon brijanja. Učinkovita kombinacija nježne kamilice i morskih algi utkana u formulu ne masti kožu, nije ljepljiva i brzo se upija. 

Crvenilo i suhoća kože potpuno nestaju, a redovnim korištenjem NIVEA MEN Sensitive Cooling losiona koža muškaraca bit će zdrava i njegovana.

>>Tolerirate li dlačice na ženskim nogama? Za depilaciju se koristila i krv slijepih miševa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije