Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nives na blogu savjetuje Toni Terry: I ja sam bila njegova ljubavnica

Nives 1 galerija
11.02.2010.
u 11:28

Nives je Toni objasnila i kako bi rastavom dobila samo koji milijun, a nakon toga bi postala tek bivša Terryjeva supruga. Dodala je i da bi Toni bez Terryja bila tek prosječna žena o kojoj se uopće ne bi pisalo.

I Nives Celzijus oglasila se oko slučaja Terry. Na to ju je ponukala njegova supruga Toni koja je od Posh tražila savjet "oprostiti suprugu nevjeru ili ne".

Normalno da će Johnu Terryju oprostiti prevaru i to zato jer je i sama oduvijek znala da je vara - napisala je Nives na svom blogu.

Navela je i niz argumenata za opraštanje preljuba te upozorila Toni da se raduje jer će zbog ove afere vidjeti svoju guzu u novinama, a i John će se isprsiti brdom neplaniranih darova. Nives je Toni objasnila i kako bi rastavom dobila samo koji milijun, a nakon toga bi postala tek bivša Terryjeva supruga. Dodala je i da bi Toni bez Terryja bila tek prosječna žena o kojoj se uopće ne bi pisalo.

Da nema Johna Terryja, Toni bi pala u zaborav. E, stvarno više ne mogu čitati ta sra.., a da se ne rasp.... Žalosno je na čemu se ti Englezi bogate - piše Nives.

Na kraju je poručila hrvatskim sponzorušama da se odsele u Englesku jer je tamo "obećana zemlja". Da je kojim slučajem rođena negdje u Engleskoj, sada bi, smatra, bila milijunašica. Cijelo "pismo" za Toni nazvala je "I ja sam bila ljubavnica Johna Terryja".

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
zagabria1
11:51 11.02.2010.

ova žena je iskreno pokvarena i to ne skriva, za razliku od mnogih koje se prave fine. Jedino mi nije u toj jednadžbi jasan Dino

Avatar vaksalainen
vaksalainen
11:52 11.02.2010.

kako ti nije jasan Dino? Dino je glup ko k.... rastavac

MO
morituriite
11:58 11.02.2010.

Jadna ta njihova malena dječica kakvu materu i oca imaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije