Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično izgleda

Nitko ne vjeruje koliko ima godina: Majka (47) oduševljava svojim mladolikim izgledom

Instagram
24.11.2020.
u 15:30

Kada je 2014. godine dobila sina, odustala je od svog posla direktorice u banci te pokrenula stranicu na društvenim mrežama za nadahnuće drugim ženama, HER Power Lifestyle.

Alicia Schoroth (47) iz Kanade čini se kao da je prkosila vremenu i starenju svojim isklesanim trbušnjacima, zategnutim rukama i oblikovanim nogama, a čak i priznaje da se osjeća kao da je zaustavila starenje i ponovno se vratila u svoju mladost, kako prenosi The Sun.

Iako mnogi zavide njezinoj tjelesnoj građi, Alicia otkriva kako nije uvijek bila u kondiciji.

- U mojim dvadesetima, tijekom studiranja, moje zdravlje i kondicija bili su loši - ispričala je. Međutim, kada je njezin otac preminuo zbog komplikacija s dijabetesom, dok je ona imala 26 godina, shvatila je da se mora promijeniti.

- Shvatila sam da se moram usredotočiti na svoje zdravlje i kondiciju. Kao dijete imala sam prekomjernu težinu i u tinejdžerskim godinama borila sam se s poremećajem prehrane. Cijeli život borim se s kilažom, ali sad sam se dovela u red dobrom prehranom i vježbanjem. Tako sam ponosna da se sada osjećam i izgledam najbolje - otkrila je.

Otac troje djece smršavio više od 40 kilograma. Ovako sada izgleda...

1/4

Alicia je nastavila vježbati tijekom svojih 30-ih, a sa 42 godine bila je prvi put na fitness natjecanju. Pobijedila je žene u dvadesetima kako bi zaradile pro kartice u međunarodnoj fitness organizaciji UFE, a čak je postala osobna trenerica koja se fokusira na pomaganje ženama u srednjim godinama da postignu svoje ciljeve.

Kada je 2014. godine dobila sina, odustala je od svog posla direktorice u banci te pokrenula stranicu na društvenim mrežama za nadahnuće drugim ženama, HER Power Lifestyle.

- Naše tijelo različito reagira na vježbanje i hranu. Ono što je djelovalo u našim 20-ima, više ne funkcionira. Žene starije od 40 godina moraju se usredotočiti na više nemasnih proteina, puno zdravih masti, više lisnatog povrća i povrća krcatog vlaknima. Uklonite prerađenu hranu, rafinirani šećer i eliminirajte mliječne proizvode i gluten. Većina se žena boji masti. Zdrave masnoće trebale bi činiti velik dio naše prehrane jer pomažu u hormonalnoj ravnoteži - objasnila je Alicia svoju prehranu.

Također je otkrila da trenira pet puta na tjedan te u svoje vježbanje uključuje kardio, HIIT trening, odnosno intervalni trening visokog intenziteta, te dizanje utega. 

- Većina nas ima taj strah od starenja. Ali umjesto da živimo u strahu, trebamo krenuti naprijed i nastaviti živjeti najbolji, najzdraviji i uravnoteženi životni stil najbolje što možemo. Moramo prihvatiti život i živjeti u trenutku. Briga zbog nečega što ne možemo promijeniti samo stvara veći stres, a to dovodi do zdravstvenih problema. Uvijek pazite na svoj um, tijelo i dušu - savjetovala je Alicia.

Vanja je pravi borac: Dok primam kemoterapije, stalno razmišljam kako ću sutra na trening, to me drži:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije