Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ POMPE

Ništa od velikog grčkog vjenčanja

16.06.2009.
u 19:04

U prisutnosti dvadesetak uzvanika, naš reprezentativac Mladen Petrić i njegova supruga Despina u Zürichu su, nakon vjenčanja kod matičara prije godinu i pol, obavili i crkveni odbred. Tako je lijepa Grkinja, navodno, s pravoslavne prešla na katoličku vjeru.

Kumovi Anica i Robert
Kumovi su im bili Anica i Robert Kovač, s kojima se par najviše i družio u Njemačkoj. Iako je igrač Hamburg SV-a sanjao o velikoj svadbi negdje na jadranskoj obali, koju njegova draga obožava, to se nije dogodilo. Zašto su se odlučili za intimnu ceremoniju koju im je uveselila Jelena Rozga sa svojim bendom, nismo doznali jer Mladen nije odgovarao na naše pozive.

– Ne možemo se odlučiti za malo vjenčanje iz nekoliko razloga. Oboje imamo velike obitelji pa je broj gostiju zadan. Usto, poznato je kako Grci vole slaviti. Bit će to velika fešta negdje na moru u Hrvatskoj. To smo se već dogovorili Despina i ja. Pred oltar ćemo stati u katoličkoj crkvi i pomiješati nešto od naše i grčke pravoslavne ceremonije – kazao je prije godinu dana za jedan tjednik Petrić.

Bilić boy i 24-godišnja Grkinja upoznali su se na proslavi nove godine 2003. Bez imalo okolišanja poslije ponoći, kad mu je bio i rođendan, Mladen je zamolio Despinu da mu čestita poljupcem, što je ona odbila. Umjesto poljupca, nogometaš je dobio Despinin broj i bio je to početak njihove ljubavne priče. U ljeto 2005. par je prekinuo na deset mjeseci, nakon čega je 27-godišnji Petrić shvatio da je Despina žena njegova života. U jesen prošle godine par je dobio djevojčicu kojoj su dali ime Melina Charlize.

Vatrena Grkinja/b>
Za razliku od većine nogometaša, Petrić ne voli razuzdane zabave i nakon napornih treninga jedva čeka da dođe doma i s Despinom pogleda neki film Roberta de Nira, kojeg obožava. Despina je, kako kaže njezin suprug, prava vatrena Grkinja jer je na svim utakmicama najglasnija. – Ona je moja najvatrenija navijačica. Skače od sreće kad zabijem gol ili od straha ako padnem. Kao prava temperamentna Grkinja zna ljutito vikati na mene kad nešto loše izvedem – izjavio je lani Mladen za jedan domaći tjednik.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije