Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni jadi

'Nisam sretan u vezi i zaljubljen sam u deset godinu mlađu kolegicu s posla'

07.08.2019.
u 20:00

Iako je zaručen i tek su počeli zajedno živjeti, na poslu mu se sve sviđa druga djevojka koja ima samo 18 godina

On ima 28, a ona 29 godina i tek su započeli zajednički život. U posljednje vrijeme se sve više druži s curom s kojom radi, a ne zna treba li nešto reći zaručnici. Za savjet je pitao terapeutkinju s portala The Sun, Deidre. 

"Radimo na istom mjestu. Ja radim u velikom pubu, dok zgodna djevojka pomaže u restoranu u sklopu puba. Ona ima samo 18 godina i stalno razgovaramo. Zaljubio sam se u nju, a mislim da ona osjeća isto." 

Foto: Shutterstock

Sa zaručnicom je prošao mnogo toga i trenutno nisu sretni. "Da sam u sretnoj vezi, ne bih ni razmišljao da budem s drugom djevojkom. Je li vrijedno sve odbaciti?" 

Deidre mu je odgovorila: "Recite svojoj zaručnici da morate zajedno riješiti probleme u vezi. Ovo što vam se događa s mlađom djevojkom je samo flert. Nemojte se upuštati u nešto ozbiljnije, osim ako ne možete spasiti svoju vezu."

Ključne riječi

Komentara 1

JA
Javnodobro
21:58 07.08.2019.

A jel ima nade za mene? Kaj da radim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije