Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljski razvod

Nina Badrić: Bilo bi pretužno da si Bernard i ja na ulici okrenemo leđa

nina
Arhiva VL-a
09.12.2009.
u 17:38

Iako više ne žive zajedno, Nina i Bernard nisu posvađani. Dapače, i dalje se poštuju i ništa si ne predbacuju. Poput dva dobra prijatelja i dalje se viđaju. Popiju kavu, čuju se, komuniciraju.

Dva mjeseca nakon objave razvoda Nina Badrić ispričala je za Gloriju kako joj nije lako, ali ipak je mirna jer zna da su Bernard i ona učinili sve što su mogli.  
Nakon što je javnim pismom obznanila da je nakon devet lijepih godina nestalo ljubavi između njih dvoje, Nina se povukla u svoju intimu. Obavljala je već dogovorene poslove, a kad se odlučila otvoriti svoje srce, rekla je:

- Oboje smo se dugo borili i tražili način da ne odustanemo. Na kraju sam shvatila da je bolje časno odstupiti prisjećajući se jedne rečenice koja kaže 'bolje je ugasiti brak nego da brak ugasi tebe' – kazala je Nina, koja ovih dana priprema novi album sa starom ekipom – producentom Antom Gelom i Darkom Juranovićem D'Knockom.

Iako više ne žive zajedno, Nina i Bernard nisu posvađani. Dapače, i dalje se poštuju i ništa si ne predbacuju. Poput dva dobra prijatelja i dalje se viđaju.

 - Popijemo kavu i čujemo se. Imamo lijepu komunikaciju. Ne mogu zamisliti da bismo si okrenuli leđa na cesti, to bi bilo pretužno – ispričala je Nina Badrić. 

Komentara 3

CV
cvijece
01:08 10.12.2009.

Na neki način Nina,sretna si žena i drago mi je zbog vas dvoje da je tako.Ima žena koje nikada nisu preboljele rastanak i nakon puno godina .Najveća i jedina velika ljubav iz mladosti odlučila je ne javiti se više nikada i tko zna da li bi se danas i prepoznale sijede glave?Always on my mind!

OB
-obrisani-
21:10 09.12.2009.

brak bez djece i nije brak

LA
Laura Anny
21:55 09.12.2009.

\"Popijemo kavu ...\". Pa naravno kad je bio fer prema tebi i poslije razvoda, zasto ne ostati prijatelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije