Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka dvoje djece

Nije znala da je trudna, probudila se s većim trbuhom i rodila kćer

Foto: Facebook
1/3
05.04.2019.
u 07:24

Emmalouise Leggate, 18, iz Glasgowa, tvrdi kako nije imala nikakavih ideja da je trudna.

Tinejdžerica, i majka blizanaca, nije znala da je trudna. Otišla je na spavanje s "ravnim trbuhom", a probudila se s trudničkim i rodila djevojčicu 45 minuta kasnije.

Emmalouise Leggate, 18, iz Glasgowa, tvrdi kako nije imala nikakavih ideja da je trudna. Koristila je kontracepcijske pilule i, tvrdi, nije imala nikakvih simptoma trudnoće. Niti trudnički trbuh. 

Kada se probudila s trbuhom, njena baka Louise Ford (63) brzo ju je odvezla u bolnicu, no porod je krenuo jako brzo da je djevojka rodila u automobilu, piše Daily Mail.

Jutarnje mučnine, želja za određenom hranom ili udarce djeteta u trbuhu, u ovoj drugoj trudnoći mlada Emmaloouise nije osjetila, a izostanak mjesečnice pripisala je hormonskim kontraceptivima koje je koristila. 

Liječnici su majci pojasnili da je beba bila smještena nisko, prema leđima, stoga je moguće da zbog toga nije imala trbuh koji bi joj ukazao na trudnoću, uz izostanak ostalih simptoma.

Njena djevojčica Ciara sada ima osam mjeseci i rođena je potpuno zdrava, u terminu, tvrde liječnici.

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

.

Komentara 2

AV
avalon22
09:13 05.04.2019.

Tko ovo prevodi!?? Uzas zivi! ‘Nije imala ideja da je trudna’ čuj ovo 🤦🏼‍♀️

ST
Stipan
09:39 05.04.2019.

Možda je začeta po duhu svetom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije