Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznježit će vas

Nije ih spriječila izolacija: Pogledajte dirljivi trenutak kada novopečeni djed upoznaje svog unuka

Twitter
23.03.2020.
u 13:21

Iako se nisu mogli zagrliti ni pravilno upoznati, djed je uživao u upoznavanju s tek rođenim unukom

Jedna žena na svom Twitteru profilu podijelila je dirljivi trenutak kada je novopečeni djed upoznao svog unuku, ali preko staklenih vrata zbog opasnosti širenja koronavirusa. Emma iz Irske podijelila je fotografiju svog brata koji svog sina upoznaje s njihovim ocem, a u pozadini se vidi novopečeni djed koji ponosno gleda svog unuka, koji je u samoizolaciji zbog koronavirusa, prenosi Daily Mail.

Pogledajte kako razgovarati s djecom o koronavirusu:

Na svojoj fotografiji napisala je: “Tri generacije socijalnog distanciranja gdje moja tata upoznaje svog unuka”. Njezina objava skupila je više od pola milijuna lajkova i komentara. “Molim vas, brinite o svom ocu (makar ga morali zatvoriti u ostavu). Stvarno želim vidjeti kako drži svog unuka po prvi put kada ovo sve završi”, glasio je jedan komentar, dok su se drugi složili: “Ovo je prvi put danas da plačem, jedva čekam vidjeti slike njihovog zagrljaja.”

Foto: Twitter

Emma je nastavila ovu dirljivu priču: “Nijedan ni drugi nisu svjesni svoje novopečene slave. Moj tata se nije htio slikati, ali i dalje se smije. Znao je da ne smije ući, ali jedva čeka da ga može držati u svojim rukama.” Ljudi su bili oduševljeni ovom pričom i fotografijom jer tvrde kako pokazuju istinu o situaciji koronavirusa te kakav utjecaj ima na njihov život i odnose s bližnjima.

Pogledajte kako pomoći osobama u samoizolaciji, ako ste zabrinuti za njihovo mentalno zdravlje:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije