Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste vi učinili?

Nije htio mijenjati pelene pa se skrivao u zahodu, ali majka je našla rješenje!

GettyImages
09.01.2020.
u 23:13

Ovaj novi otac nije htio pomagati svojoj ženi kod brige o djeci pa je smislio kako to izbjeći, ali ne zadugo.

Ovaj mladi par trenutno je na porodiljnom dopustu kako bi se brinuo o svojim blizancima koji nemaju ni godinu dana.
Ali kada se radilo o mijenjanju pelena ili hranjenju djece, ova majka shvatila je da njen muž to izbjegava i to odlaskom na zahod, piše mirror.co.uk.

Majka je podijelila kako njen muž svaki put kada ide u zahod uzme svoj mobitel sa sobom i provede najmanje pola sata gledajući videe i provdeći vrijeme na društvenim mrežama.

Kaže kako je najgore kada to napravi za vrijeme hranjenja. Ona nahrani jedno dijete i spremi ga na spavanje i čim krene hraniti drugo dijete, prvo krene plakati jer gleda kako drugo jede, a on ne. 

Zatim čim spusti jedno dijete da umiri drugo, ono krene plakati jer želi dodir roditelja. Tek nakon što bi majka uspjela smiriti oboje, njen muž bi se pojavio i pitao zašto su djeca toliko dugo plakala.

Primjetila je da u deset dana, samo dva dana joj je muž pomogao oko djece i nije išao sakriti se u zahod pa je odlučila napraviti nešto u vezi toga.

Svaki put kada on ode u zahod, mjeri mu vrijeme i nakon deset minuta gasi WiFi. Tako je uspjela smanjiti njegovo vrijeme skrivanja i dobiti dodatnu pomoć.

Iako je njen muž bio ljut na njeno riješenje, dobila je puno podrške od ljudi na Internetu koju su rekli kako je ona u pravu da to radi jer izbjegava svoje dužnosti roditelja i ignorira svoju djecu dok plaču.

Pogledajte što žene kažu kako je bilo ženama nekad, a kako danas:

Ključne riječi

Komentara 1

PE
perica2020
00:46 10.01.2020.

a i ove današnje mame su za tuki a ne za djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije