Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružičasta reperica

Nicki Minaj pretvorila se u parfem

nicki minaj
Arhiva VL
30.08.2012.
u 11:46

Otkačena reperica nazvala je parfem po svom debitantskom albumu Pink Friday i dizajnirala ružičastu bočicu u obliku svog poprsja

Trendu takozvanih celebrity parfema nije odoljela ni američka reperica Nicki Minaj koja će uskoro lansirati mirisni prvijenac Pink Friday, nazvan po njezinom poznatom debitantskom albumu. Dok zlobnici kažu kako se nadaju da kičasti ružičasti parfem u obliku Nickina poprsja bolje miriše nego što izgleda, otkačena reperica smatra da će se svidjeti njezinim obožavateljima.

– Dizajnirala sam ovaj parfem imajući na umu svoje vjerne obožavatelje. Ovo je još jedan oblik mog kreativnog izražavanja, a miriše anđeoski – poručila je Nicki.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije