Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nezaobilazno pomagalo za kućanstva s kućnim ljubimcima

Dirt Devil Yazz
Foto: Promo
1/6
PR
Autor
PR članak
16.01.2017.
u 08:15

Korisnici su Dirt Devil usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Sve je započelo 1905. godine u dvorišnoj garaži u Clevelandu, gdje je Philip A. Geier osnovao jednu od prvih tvrtki za proizvodnju usisavača na svijetu. Na početku, metalni usisavači su se izrađivali ručno, a kako je proizvodnja rasla, prebacili su se na automatske pogone. Njihov glavni fokus bili su usisavači, a uz to proizvodili su i miksere, sušila za kosu i perilice za rublje. 1984. predstavljen je revolucionaran novi proizvod pod imenom Dirt Devil ®  Hand Vac. Usisavač je ubrzo postao velik hit i prodan je u 23 milijuna primjeraka. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača.

Unatoč velikoj konkurenciji među proizvođačima u Njemačkoj, Dirt Devil ® je tamo jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine.

Među proizvodima koje valja istaknuti je model DD2325-3 Yazz. Radi se o snažnom usisavaču bez vrećica koji štedi energiju. Cikolnska tehnologija koristi centrifugalnu silu koja usisava prašinu čak iz zraka i pohranjuje u svoj spremnik. HEPA filter uklanja velike količine čestica nečistoće i usisivač izbacuje čist zrak, stoga je usisavač dobar izbor za alergičare i za osobe oboljele od astme. HEPA filteri se koriste u bolnicama, što dovoljno govori o njihovom utjecaju na zdravlje.

Kompaktnog je dizajna, jednostavan i lagan za rukovanje. Sveobuhvatni pribor, ergonomska ručka, velike funkcijske tipke i velik spremnik od 2,5 litre glavne su karatkeristike DIRT DEVIL Yazz usisavača. Uz njega dolaze i dodatci poput četke za parket i turbo četke za dlake koja je nezaobilazno pomagalo ukoliko se u kućanstvu nalaze kućni ljubimci.

Dirt Devil Yazz je trenutno na 40% sniženja u Elipsu pa ga tako možete kupiti po cijeni od 539,40 kn uz dodatnih 5 godina jamstva. Akcija traje od 05.01. do 28.02.2017. ili do isteka zaliha. Širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja također se mogu nabaviti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini.

Želite prijaviti greške?