Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na 5. katu

Najmanji stan u gradu od 6 kvadrata iznajmljuje se za gotovo 6 tisuća kuna

Najmanji stan za iznajmljivanje na Manhattanu
Foto: citihabitats.com
1/5
08.02.2018.
u 19:22

U stanu nema kupaonice, već je budući stanari moraju dijeliti s ostalim stanarima iz preostala četiri stana koja se nalaze na istom katu

Najmanji stan za iznajmljivanje na Manhattanu ima nešto više od šest četvornih metara, a zainteresirani se mogu useliti za 950 dolara (oko 5770 kuna) mjesečno. 

U oglasu se navodi da je stan na 5. katu, a u njemu se nalazi i nekoliko komada namještaja poput kuhinjskog ormarića, pećnice, hladnjaka i ormara. U stanu su i ljestve, kojima se penje na galeriju koja je zamišljena kao prostor za spavanje. 

U stanu nema kupaonice, već je budući stanari moraju dijeliti s ostalim stanarima iz preostala četiri stana koja se nalaze na istom katu, piše Independent. Ljubimci nisu dozvoljeni, a čini se ni gosti, s obzirom na mali prostor u kojem može živjeti samo jedna osoba. 

U cijenu najma uključeno je grijanje, voda, plin za kuhanje i struja. 

Najmanji stan za iznajmljivanje na Manhattanu
1/5

Komentara 21

ZH
zhika
20:25 08.02.2018.

S obzirom da se spava na galeriji ovde je bitnije koliko je kubnih metara stan, a ne kvadratnih.

DU
Deleted user
19:56 08.02.2018.

Samo snobovi kojima starci imaju ili su im ostavili lovu - iznajmljuju takve gluposti. To su kao naše tzv. glumice i pjevačice; bunda, automobil, nakit, gliser - mora biti a država će dati stan i pomoć, platiti doprinose i sl.

OB
ObrenM
20:07 08.02.2018.

Ne's razbojnice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije