Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u raju?

Melania učinila nešto što nije ni jedna prva dama SAD-a u povijesti!

Foto: Reuters
1/4
31.01.2018.
u 09:10

Prekinula je dugogodišnju tradiciju, a evo što kažu iz Bijele kuće

Melania Trump sinoć je na Trumpov govor o stanju nacije u Capitol Hillu stigla odvojeno od supruga te tako zaobišla dugogodišnju tradiciju, odnosno učinila nešto što dosad nije nijedna američka prva dama u povijesti.

Iz Bijele kuće odbacuju tvrdnje da se Melania odlučila na takav potez zbog bračnih problema s Donaldom Trumpom te su izjavili kako je ona stigla u posebnom automobilu, u pratnji svojih gostiju, kako bi mogla provesti više vremena s njima.

Melania je dobila ovacije kad se pojavila u dvorani u elegantnom odijelu Dior, boje bijele kave, te u bluzi kuće Dolce&Gabbana iste boje.

Ključne riječi

Komentara 3

KM
kmerotrijeb
13:50 31.01.2018.

Otvorite više rubriku Tračevi i izmišljotine o Donaldu i Melaniji, dosadni ste s tim leftardskim spinanjem ko pro*ev...

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
10:17 31.01.2018.

Nedaj se Melanija. Ipak dolazis iz nacije pobjednika i novodobnih uzhicenih jedrilicara po novom svome vanka prema otvorenom.

GM
Gladys_Mundy3915
10:05 31.01.2018.

✬══✬•°•°• ✬ •°•°• ✬ •°•°• ✬══✬ Izrađujem više od 25.000 $ mjesečno koji rade skraćeno radno vrijeme. Čujem kako čuju druge ljude da mi kažu koliko novaca mogu zaraditi na mreži pa ssam odlučio pogledati u nju. Pa, sve jee to točno i potpuno mi je promijenilo život. Prvi mjesec moj je platni ček bio 28739 dolara, a samo nekoliko sati radio na prijenosnom računalu. To je ono što radim..... Pridružite se sada ❥❥❥Kliknite ovu web stranicu❥❥❥ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije