Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelj životinja

Nevjerojatna gesta: Muškarac primio čak 300 pasa u svoj dom kako bi ih zaštitio od uragana

Facebook
09.10.2020.
u 12:30

Inače vodi sklonište za životinje u Meksiku, ali nije stigao sve osigurati prije opasnog uragana.

Ricardo Pimentel Cordero, živi u gradu Cancun, na jugoistoku meksičke države Quintana Roo. Podijelio je razne videozapise svoje kuće pune pasa lutalica koji su odvedeni iz uzgajivačnice tijekom silovite oluje 7. listopada, prenosi Ladbible

Prema lokalnim novinama El Comercio, Cordero vodi Tierra De Animales, ekološki centar za spašavanje usredotočen na to da napuštenim životinjama pruži priliku za novi život. Zbog opasnosti od uragana, svi psi morali su pronaći sigurno utočište tijekom oluje, a Cordero je u svoju kuću primio čak njih 300.

Foto: Daniel Pavlić

Cordero je na društvenim mrežama objavio: - Već smo započeli pripremne radove ovdje u Tierra de Animales za zaštitu od uragana poput rezanja grana, osiguranja stvari koje mogu eksplodirati, zidanja prozora i vrata, punjenja bubnjeva vodom, punjenja baterija svjetiljke... Najradikalnija stvar je da ćemo moju kuću napuniti psima, to će stvarno biti prava zabava. - 

Spasili su psa koji je 'zaglavio na mostu pa ih kod veterinara čekalo iznenađenje:

1/2

Prema Nacionalnom povjerenstvu za vode (CONAGUA), ovo područje pogodio je uragan druge kategorije, što znači da su vjetrovi bili između 154 i 160 km/h. Tisuće turista i stanovnika preselilo se u skloništa zbog sigurnosti.

Komentara 1

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:46 09.10.2020.

Svaka čast, ali nije mi jasno kako ih je smirio da se ne pokolju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije