Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svojevrsni prvak

Nevjerojatan pothvat: Muškarac obišao svaki pub u svojem gradu - njih čak 179

Facebook
16.09.2020.
u 13:30

Obilaženje je trajalo četiri godine, a svojih pothvatom htio je naglasiti koliko su pubovi važni za zajednicu, pogotovo nakon zatvaranja zbog koronavirusa.

Ben Barton (35) iz Plymoutha postao je svojevrsni prvak - obišao je sve pubove u svom rodnom  gradu, njih čak 179. Njegov pothvat trajao je četiri godine, a brzo se razvio i u pravu opsesiju. Uz pomoć lokalnog vijeća, Ben je sastavio detaljnu proračunsku tablicu svih pogodnih mjesta za posjet. I sada je napokon postigao svoj cilj te nazdravio u The George pubu, prenosi metro.co.uk.

A Taskinha, Union Street, Plymouth The day was seen out at A Taskinha with a bottle of Super Bock. We then got the...

Objavljuje Pub ExploringPetak, 11. rujna 2020.

Svoje putovanje zabilježio je na svojoj Facebook stranici Pub Exploring, gdje je zapisivao i mnogobrojne dogodovštine koje su mu se dogodile putem. Jedan od trenutaka koji najviše pamti bio je tijekom posjeta najstarijem pubu u Plymouthu, gostionici Minnervi, gdje se gazdaričin pas zatrčao prema njemu, udario ga u međunožje i uspio mu skinuti hlače.

- Nije počelo kao izazov, ali svakako je preraslo u jedan. Jednom sam zalutao u pub Waterloo u nepoznatoj ulici i pomislio kako sigurno ima desetak pubova za koje nikad nisam čuo, pa sam odlučio posjetiti sve. Zapravo sam ideju osmislio prije dvadesetak godina kada sam s rođakom raspravljao jesmo li posjetili sve pubove u Plymouthu. No uz sve skrivene pubove, odlučio sam stvarno krenuti u avanturu i sve ih proći - objašnjava Ben.

The Colebrook Inn, Colebrook Road, Plympton Nothing, and I mean nothing, builds up your thirst like Ben prattling on...

Objavljuje Pub ExploringPetak, 11. rujna 2020.

Pronašao bi skupinu pubova koji su bili blizu jedan drugome i u jednoj noći skinuo bi nekoliko pubova sa svoje liste. Iako stvar nije bila jednostavna uz sve obaveze njegovog svakodnevnog života, morao je svaki obilazak dobro organizirati i proučiti. Svojim pothvatom htio je naglasiti prednosti pubova za lokalne zajednice, pogotovo jer su se mnogi mučili s gubicima uzrokovanim od karantene.

- Naučio sam da su zajednice ispod površine daleko aktivnije i živahnije nego što možemo zamisliti. Upravo u tim skrivenim pubovima možete upoznati ljude same zajednice. Možete vidjeti što se krije ispod same površine, a za mene, jedini način da shvatite neku zajednicu je da odete u pub - dodao je. 

Job... Done...

Objavljuje Pub ExploringNedjelja, 6. rujna 2020.

U svakom se pubu osjeća dobrodošlim, nije bilo nijednog u kojem su ga loše primili. Budući da je njegov grad već izgubio šest pubova zbog karantene, tvrdi da su oni sigurna mjesta za biti, ali i da ih se treba podržavati kako ih se ne bi još zatvorilo. 

Ben je tijekom karantene imao još 15 pubova za obići, što je napravio odmah nakon otpuštanja mjera. - Popiti pivo u zadnjem pubu bilo je čudno, jer nisam imao gdje dalje za otići. Čudno je što nemam novo mjesto u Plymouthu koje bih mogao obići, ali ako se otvori novi pub, odmah ću biti tamo - kaže.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije