Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE CIJENE I LOŠA USLUGA

Neugodno iskustvo iz zadarskog restorana: 'Poseban gušt je oderati nas'

Riba na ledu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
11.06.2018.
u 11:18

Imate li sličnih iskustava javite nam se na mail javi@vecernji.net

Nakon što smo jučer objavili tekst o iskustvu Zagrepčana koji su sjeli u restoran na Lapadu i doživjeli neugodno iskustvo, javilo nam se još čitatelja kojima je boravak na moru prisjeo.

 

Neugodno iskustvo iz Zadra

Javio nam se nezadovoljni čitatelj koji je imao neugodno iskustvo u Zadru i to mnogo prije nego što je počela sezona.

– Dalmacija je očito postala preskupa za Hrvate – napisao nam je čitatelj i dodao da je to sve bez ikakvog pokrića popraćeno lošom uslugom i prosječno spremljenom hranom.

– Kada je bio rat i kada nije bilo turista, povlačili su nas za rukav, a sada smetamo, a ako se i udostojimo ući u restoran, poseban gušt je oderati nas – žali se čitatelj.

Foto: Čitatelj

On je bio u jednom zadarskom restoranu u kojem je račun za četiri osobe iznosio više od 3200 kuna. Kaže kako cjenik nije bio izložen, a na upit kakvu ribu imaju, konobar je spomenuo brancina. No, na stol je donio kovača i škarpinu što je ispalo mnogo skuplje.

Čitatelj nije pred svojim gostima htio ispasti 'škrtica' pa ga nije podsjetio na 'jeftiniju' ribu.

– Za predjelo je ponudio „od svega pomalo“, I stavio od svega pomalo, a svako to „pomalo“ naplatio je po punoj cijeni (od 120,00 do 150,00 kn po porciji). Juha 75,00 kn. Halo? – čudi se čitatelj. 

Napadni ugostitelj

Gost s Kvarnera koji se našao u Dubrovniku prije nekoliko dana imao je problema s ugostiteljem koji ga je pokušao nagovoriti da uđe u njegov restoran na ručak i to na engleskom jeziku.

– Nedaj Bože ni pasu ubedvat ili ča jest dok sunce još ni na počitku – kazao je ugostitelju na čakavštini.

Tvrdi da ga je tada ugostitelj opsovao jer on ''omalovažava njegovu ponudu'' te da se htio fizički obračunati.

– Evo kakvu nekvalificiranu, nekulturnu radnu snagu mi uvozimo, ne razumiju hrvatski jezik, a o ponudi u njegovoj “krčmi” da i ne pričam, crni rižoto 130 kn, Bolognese 100 kn, pasta verde 120 kn – napisao nam je čitatelj s Kvarnera.

 Imate li sličnih iskustava javite nam se na mail javi@vecernji.net

Pogledajte i galeriju: Hrana koju nikako ne biste trebali prati prije kuhanja

Riba na ledu
1/11

Komentara 239

PR
pritiskovic
12:44 11.06.2018.

Kako onda da gazda kupi BMWja u sedam dana!?!? Treba i njega razumjeti.

JA
Jahutockakom
14:46 11.06.2018.

Ne znam cemu se ljudi iscudavaju stalno, pa imas trip advisor pa pogledaj prije recenzije restorana u koji ides..cak i bez toga postoji cjenik,pa ako vidim da je saka salate od hobotnice 105kn ili riblja juha 75kn (koja se kuha od ostataka ili ribe losije kvalitete+malo povrca i vode,dakle trosak nikakav a zarada 20x veca) nema sanse da bi ostao i narucio nesto u tom restoranu..uostalom, svi oni imaju cromarisove brancine i orade (a ne divlje) koji u ducanu dodu 65-75kn/kg, pa kad se nekome ne da kuhati nek samo ide u restorane i nek ga oderu..jebo restorane na moru u sezoni- to sve sluzi za deranje stranaca (i domacih naivaca) koji ionako ne razlikuju domacu lignju od patagonijske niti svjezu blitvu od smrznute. Jedino sto se isplati pojesti vani je pizza u provjerenoj pizzeriji,ovo drugo zaobilaziti u sirokom luku.

Avatar CHOW
CHOW
12:30 11.06.2018.

Jana voda 0,75l, 35 kuna!!!!!! Nemilosrdna deračina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije