Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako je umiljat

Nesvakidašnji prizor: Pas pobjegao od kuće, a onda sam svoj nestanak 'prijavio' policiji

Facebook
25.02.2020.
u 14:07

Jedan pas u Teksasu pobjegao je 1,5 kilometar od kuće tijekom noći i završio u postaji policije - doveo je sam sebe

Policajci su bili šokirani kada je njemački ovčar imena Chico ušetao u njihovu postaju 11. veljače, piše Daily Mail. Tijekom cijele njegove avanture njegov vlasnik je spavao, a Chico nije imao nikakvu oznaku na ogrlici po kojoj bi ga policija mogla vratiti kući. Zato su odlučili nazvati veterinara koji će ustanoviti ima li Chico čip i taman kada su mislili da će ga vratiti kući on je pobjegao, opet.

"Veseli pas ušao je u našu postaju sinoć...", napisali su iz policijske postaje uz fotografije koje su okinuli tijekom njegovog posjeta. 
Narednik Rusty Martin rekao je za medije: "Bili smo jako uzbuđeni što ga vidimo u zgradi. Imali smo tenisku lopticu s kojom se igrao. Svima je odmah postao drag. Nažalost, istrčao je jednako brzo kao što je i ušao, pa ga nismo uspjeli uhvatiti."

Foto: Facebook/RTL

Prvo natjecanje u šišanju pasa pogledajte u videu:

U Facebook objavi su još napisali: "Pružili smo mu puno ljubavi i pažnje dok nije odlučio otići." 

Foto: Facebook/RTL

Ovaj jednogodišnji pas pojavio se oko 3 i 30 sati u stanici dok je njegov vlasnik Edward Alvardo spavao. Sve je saznao tek kada mu je nećak poslao fotografije psa koje su osvanule na društvenim mrežama i pitao ga nije li to Chico. "Otišao sam van i vidio da je kod kuće."

Narednik Martin je rekao: "Vlasnik nam je odgovorio idućeg dana da je to njegov pas i da se samostalno vratio kući. Impresioniran sam da zna put."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije