Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše iskustvo

Nepoznata žena otjerala je s plaže zbog kupaćeg kostima koji nosi: 'Rekla je da me ne želi gledati'

TikTok
04.05.2021.
u 12:30

'Pitala sam u čemu je problem i što trebam pokriti jer je bila s djetetom pa sam se trudila biti puna poštovanja. Samo je rekla da želi da odem'

Savannah Sims htjela je uživati u sunčanom danu na plaži na Havajima, ali sve je palo u vodu kada ju je jedna žena otjerala zbog bikinija koji je nosila, piše Mirror. Svoje iskustvo podijelila je na TikToku, a mnogi su je ubrzo podržali te je uvjerili da nije napravila ništa pogrešno. 

– Upravo sam imala najgore iskustvo na Havajima. Legla sam na mjesto tik uz cestu i ubrzo nakon toga jedna obitelj izlazi iz automobila i sjeda blizu mene. I majka počne govoriti svom dečku da me ne želi gledati i da to nije uredu – započela je u svom videu.

@savysimsyo

🙄 Ik tourists can be a lot when you live in a ##hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared ##sharing ##fyp ##respect ##love

♬ original sound - Savannah Sims

Tada je podignula pogled i shvatila da gleda u nju pa je pitala ima li problema. Rekla joj je kako ne želi gledati njezinu stražnjicu i privatne dijelove. Savannah je zatim pokazala svoj bikini te komentirala: – Ovo je moj kupaći kostim. Prilično je normalan, zar ne? 

Foto: TikTok

Mlada žena slikala se u bikiniju pa dobila prijetnje smrću

1/1

– Rekla mi je da se ovo stalno događa i da nije došla gledati moje tijelo. Pitala sam u čemu je problem i što trebam pokriti jer je bila s djetetom pa sam se trudila biti puna poštovanja. Samo je rekla da želi da odem. Ustala sam i otišla i to mi je uništilo dan – nastavila je.

Kasnije je objavila još jedan video u kojem je tu ženu nazvala licemjernom jer se, nakon što se Savannah uputila prema kući, skinula u svoj bikini te nosila tange.

– Nosi bikini tange. Što je potpuno u redu, stalno ih nosim. No, prvo me prozvala zbog mog kupaćeg kostima, a zatim se pokazala u još gorem... Ili je licemjerka ili zapravo nije riječ o tome što sam nosila – rekla je u videu.

@savysimsyo

Seriously though, plot twist 😂 Girl needs more ##bobmarley in her life ##onelove ##hypocrite ##islandvibes ##fyp

♬ original sound - Savannah Sims
 
Ključne riječi

Komentara 5

BA
baba44713
13:33 04.05.2021.

A onda ju je s iduće plaže otjerao svizac kojeg je njezin kupaći kostim ometao u zamatanju čokolade.

K0
Konjina2.0
13:36 04.05.2021.

ono kad si totalno beznačajan pa izmislis neku kofol dramu.. Dobro nije vikala da je rasista

ER
EroK
16:14 04.05.2021.

Ovo je pravo otkriće i to znanstveno potkrijepljeno! Bila bi to istina, da nije šala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije