Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Nepoznata djevojka javila se mom suprugu tvrdeći da mu je kćer. Kako da je prihvatim?'

shutterstock
20.01.2021.
u 16:30

Našli su se nekoliko puta i čini se kao da stvarno želi nadoknaditi izgubljeno vrijeme i biti joj otac.

- Jedna mlada djevojka javila se mom suprugu tvrdeći da mu je kćer. Samo jedan pogled na njezinu fotografiju i znala sam da je to istina. Ima 20 godina, vrlo je lijepa s tamnom kosom poput mojeg supruga i ima tamno smeđe oči. Zajedno smo već 17 godina i imamo dva sina koja imaju 12 i 7 godina. Između sve troje djece postoji velika sličnost - napisala je jedna žena za The Sun.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1/2

Ubrzo nakon što su se upoznali u mladosti, započeli su vezu. Iako je on bio s mnogobrojnim ženama prije nje, odlučio se smiriti i skrasiti se s njom. Stoga im je bio potpuni šok kad je dobio pismo u kojem je pisalo da ima kćer koja ga želi upoznati.

- Otišao je s njom na kavu, a kada se vratio kući, imao je veliki osmijeh na licu. Rekao je da je divna i da želi ostati u kontaktu s njom. Našli su se još nekoliko puta i čini se kao da stvarno želi nadoknaditi izgubljeno vrijeme i biti joj otac. Znam da nije učinila ništa loše i da se sve ovo dogodilo prije nego što me upoznao, ali nisam spremna prihvatiti je - zaključila je.

- Sumnjam da će se ona natjecati s vama za njegovu pažnju. Ovo je drugačiji odnos i oni se tek upoznaju. Vaš je suprug dobar otac vašim sinovima. Nije znao da ona postoji sve dok nije stiglo pismo, ali ozbiljno shvaća svoju novu odgovornost. No, svejedno biste trebali napraviti DNK test kako biste bili sigurni. Ovo je velika promjena za vas, ali vaši sinovi sigurno će biti uzbuđeni. Imati stariju sestru posebna je stvar - odgovorila joj je Deidre.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike:

Ključne riječi

Komentara 2

CL
cleanmaster
06:26 21.01.2021.

mom.....tina a cija si ti kcer ......mom .....kako si dosla u redakciju .....mom ......tina ......jel tvom sefu ovo ispravno napisano.....ili tvojem sefu......tina .....mom ....omg

MO
montello
19:03 20.01.2021.

kao u onim filmovima , najbolje rastavi se tko zna što ti je još prešutio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije