Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za popularnost

Neobična obitelj: Žive u samo dvije boje - cijeli dom, odjeća i automobil su crveno-bijeli

Youtube/Screenshot
18.12.2020.
u 13:28

Sevenraj je rođen u obitelji u kojoj su manje više svi nosili bijelo jer se na bijelu odjeću gledalo kao na 'običnu', a njegov se svijet promijenio kad je za 18. rođendan dobio - crvenu kravatu

Indijac Sevenraj iz Bengalurua u Karnataki oduvijek je htio biti drugačiji od svih. Jednog se dana zato još kao 18-godišnjak zakleo da će do smrti nositi samo bijelu i crvenu odjeću. Od tada pa do danas 58-godišnjak nije obukao ništa druge boje, a njegova je opsesija crveno bijelom kombinacijom narasla. 

Osim što nosi samo crveno i bijelo Sevenraj i vozi samo svoj crveno-bijeli automobil, a s godinama je oko njega sve više stvari bilo u toj kombinaciji.  

Foto: Youtube/Screenshot

Danas i kuća u kojoj živi slijedi istu shemu boja, pa je puna crvenih i bijelih stolova, fotelja, kućanskih aparata i raznih ukrasa, a čak je i zahodska školjka u njoj crveno bijela.

POGLEDAJTE U VIDEU:

Njegova je supruga Puspha ovo ograničenje u bojama prihvatila još kad se udala prije 25 godina za Sevenraja, a kad je par dobio djecu nije se ni postavljalo pitanje kako će ih odijevati. Sin Bharatraj i kći Maneesha također nose sve crveno i bijelo.

Foto: YouTube/Screenschot

- Oduvijek sam htio biti jedinstven, a život samo sa tim bojama čini me jedinstvenim - kaže Indijac.

U početku su mu se, priznaje, mnogi smijali  no on je u svom izboru dosljedan. Danas tako Ima 30-ak kravata, 15 kaputa, 30 košulja i 25 pari hlača u crveno-bijeloj kombinaciji i ponosan je jer se o njemu priča. 

Foto: YouTube/Screenshot

Sevenraja je otac umjetnik inače tako nazvao jer mu ime znači broj sedam, a svojim je roditeljima bio sedmo dijete. Ne krije da je zbog toga malo opsjednut i brojem 7, koji ima na tablicama auta i na svim odijelima i košuljama , a sakoi mu imaju po - sedam gumba i sedam džepova.

Ovo je liječnica koja je šesti put zaredom proglašena najdoktoricom: Slavlje je u 2020. izostalo

1/4

- Vjerujem da to moj sretni broj - rekao je Severraj koji inače govori čak - sedam jezika. Rođen je u obitelji u kojoj su manje više svi nosili bijelo jer se na bijelu odjeću gleda kao na 'običnu', a njegov se svijet promijenio kad je za 18.i rođendan dobio - crvenu kravatu.

Foto: Youtube/Screenshot

Malo po malo kupio je i crveno-bijeli automobil, zatim crvene cipele, par sunčanih naočala s crvenim okvirima, a crveno-bijela kombinacija počela je lagano prodirati u svaki aspekt njegovog života.

- Ljudi me na ulici slijede i traže selfie sa mnom, a neki nam šalju crveno bijele poklone - ispričao je Indijac kojeg su, kako sam kaže, prije poznavali samo svi u njegovom gradu, a danas je poznat na cijelome svijetu. 

Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? 😍🎄 Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Šaljete li još uvijek čestitke za blagdane? 😍🎄 Pogledajte kakve starinske čestitke darujemo uz Večernji list 13. prosinca! Baš kao nekada...

Objavljuje Večernji list u Petak, 11. prosinca 2020.

Komentara 3

RO
romobil
14:33 18.12.2020.

Imoćani ili ercegovci...

ZA
!zagreb!
14:31 18.12.2020.

Naravno da žive u bijelim ili plavim nebi bila vijest.

Avatar drug Joža
drug Joža
14:29 18.12.2020.

Zvezdaši?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije