Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hmm...

Neobičan recept širi se internetom, a mišljenja su podijeljena: Biste li isprobali salatu od kokica?

13.04.2021.
u 12:26

Kuharica kaže da je ovo tipično jelo za srednjozapadno područje SAD-a.

Gastro blogerica i autorica kuharica Molly Yeh ima emisiju Girl Meets Farm na Food Network televiziji, ali u jednoj od posljednjih epizoda šokirala je gledatelje neobičnim receptom u kojem su glavni sastojak - kokice!

"Danas ćemo raditi hrskavu salatu od kokica", otkrila je i objasnila da je ovo tipično jelo za srednjozapadno područje SAD-a. Sastojci su, osim kokica, razno povrće i majoneza.

"Neki ljudi stavljaju i ribu u ovo. Možda se to na prvu čini neobično, ali ima zaista odličan okus", rekla je Molly i otkrila da ona stavlja mrkvu, celer, grašak i sir u prahu. Za preljev koristi majonezu, kiselo vrhnje, senf, šećer, ocat, sol i papar. 

Mnogi su rekli da bi Food Network program trebalo ugasiti jer su uopće emitirali ovakvu epizodu.

"Ne mogu vjerovati da netko ovo priprema. Zamisli da ti netko to donese na zabavu koju radiš kod kuće, strašno", napisao je netko u komentare ispod recepta koji je objavljen na internetu, prenosi Mirror.

Jesu li kokice zaista dobar izbor za mršavljenje ili vismo ih trebali izbjegavati?

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:39 13.04.2021.

ne hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije