Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo morate vidjeti

Neobičan način jedenja pizze zgrozio ljude: Kako bi ohladio komad, muškarac ga ispere pod vodom

Shutterstock
13.01.2021.
u 12:25

Supruga je sve objavila na društvenim mrežama i složila se s mnogima da je ovo zaista grozna metoda.

Jedna žena ostala je zgrožena metodom jedenja, odnosno hlađenja pizze kojom se koristi njezin suprug - i to do te mjere da je sve zabilježila kamerom i odlučila podijeliti na Redditu kako bi čula mišljenje drugih ljudi.

Kako prenosi Mirror, njih dvoje upoznali su se još na fakultetu gdje su često znali kupiti gotove pizze i ispeći ih u pećnici, a nakon što su gotove on bi uvijek otvorio slavinu i isprao komad pizze pod vodom kako bi ga ohladio. 

Pogledajte video:

Neko vrijeme zaboravila je na njegovu naviku, a svega se prisjetila kada je to napravio prije nekoliko dana. Uzela je mobitel u ruke i snimila ga. "Izvadi pizzu iz pećnice, ostavi 2 do 3 minute, izreže na komade i onda rashladi pod vodom. Koricu jedinu ostavi suhu."

"On kaže da je ovo odlična metoda", napisala je ispod videa koji je vrlo brzo skupio mnoštvo komentara - i to negativnih. "Izbaci ga iz kuhinje, ovo je kriminal", glasio je jedan.

Nije to samo pizza sa sirom, evo što sadrži prava Margherita:

1/8
Ključne riječi

Komentara 2

AD
adminka
13:43 15.01.2021.

a ja svoju drugi dan zagrijem ispod guzice

MO
montello
18:30 13.01.2021.

uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije